FOMCO – Descărcarea datelor din tahograful digital

Tahograful digital este obligatoriu în Uniunea Europeană pentru toate vehiculele de marfă fabricate după luna Ianuarie 2006. Tahograful digital oferă utilizatorului posibilitatea înregistrării, accesului rapid, și a analizei eficiente a datelor.  Acestea sunt stocate și gestionate în deplină siguranță, deoarece sunt criptate şi nu pot fi modificate. Stocarea informaţiilor se face atât pe carduri, cât şi în memoria internă a tahografului digital. Acesta are nevoie de un soft special pentru citirea şi interpretarea datelor.

Datele din tahograful digital trebuie descărcate o dată la trei luni. Datele de pe cardul şoferului trebuie descărcate la fiecare 28 de zile. Conform prevederilor legale, datele din ambele suporturi trebuie păstrate pentru o perioadă de minim un an, pentru eventualele controale ale autorităţiilor competente.

FomcoShop.ro vă pune la dispoziție cel mai eficient cititor date / descărcator de tahografe digitale și carduri șofer de pe piață, Tacho2Safe.

Tacho2Safe DT este noua versiune a popularului cititor TachoSafe DT I. Forma ergonomică, cu display și tastatură facilitează utilizarea acestui cititor. Meniul este disponibil în mai multe limbi. Din punct de vedere al funcționării, Tacho2Safe este asemănător cu predecesorul său, dar are în plus, câteva îmbunătățiri. Consumul redus permite funcționarea mai îndelungată a bateriilor, însă poate fi folosit și cu acumulator. Acesta poate fi încărcat prin conectorul USB al cititorului. Viteza de descărcare este, de asemenea mai bună.

Specificații tehnice Tacho2Safe:

  • Display OLED pentru feedback vizual
  • Vizibilitate excelentă a displayului
  • Butoane pentru acces rapid la opțiunile de descărcare
  • Încărcarea bateriilor prin USB
  • Funcționare îndelungată datorită consumului redus (<500 de descărcări)
  • Viteză de descărcare îmbunătățită
  • 1GB spațiu pentru 3000 de descărcări
  • Notificare perioadă de descărcare tahograf și card șofer
  • Aplicație de analiză gratuită

Pentru a comanda cititorul de date Tacho2Safe, click aici sau contactați-ne la numărul 0265-326.043.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings