Recuperarea accizei la motorina din Franta – majorarea valorii recuperabile

TSG-euroShell ne aduce noi informatii cu privire la recuperarea accizei la motorina din Franta:

Autoritatile franceze au publicat valoarea accizei rambursabile pentru primul semestru al anului 2018.

Astazi, 20 martie 2018 a fost publicat in JORF (Journal Officiel de la République Française) decizia de majorare a valorii de acciza rambursabila pentru alimentarile efectuate in Franta in primul semestru al acestui an.

Astfel, pentru aceasta perioada, valoarea rambursabila este 0.1775 euro/litru carburant pentru transport marfa si 0.2173 euro/litru pentru companiile de transport persoane.

Pana la finalul anului  2017 valoarea rambursabila era de 0,1142 euro/litru pentru transport marfa si 0,1542 euro/litru pentru companiile de transport persoane.

Ca si client si detinator al cardului carburant euroShell, aditional recuperarii TVA-ului, puteti solicita returnarea unei parti din accizele platite pentru motorina si din urmatoarele tari:  Belgia, Italia, Slovenia, Spania si Ungaria.

Valorile actualizate ale accizei pentru fiecare tara in parte le puteti gasiti aici.

Pentru alte informatii referitoare la rambursarea sumelor de acciza sau TVA sau pentru a afla conditiile impuse de autoritatile franceze pentru aceste rambursari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +40 21 627 19 49 sau adresa de email office@tsg-euroshell.ro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings