Schmitz Cargobull România are un nou Director General, dl. Roland W. Schacht

Filiala Schmitz Cargobull AG din România l-a desemnat pe dl. Roland W. Schacht la conducerea companiei. Noul Director General, un manager cu experienţã vastã în domeniul automotive, se ocupã acum de pieţele din România, Grecia, Cipru şi Republica Moldova.

“Roland W. Schacht are o expertizã importantã în transporturi şi în industria vehiculelor comerciale şi cu siguranţã, va aduce plus de valoare echipei noastre, datoritã cunoştinţelor sale de vânzãri şi abilitãţilor sale manageriale”, declarã Boris Billich, Directorul de Vânzãri al Schmitz Cargobull AG. “Suntem foarte încântaţi de faptul cã domnul Schacht s-a alãturat Schmitz Cargobull şi aşteptãm cu nerãbdare aceastã colaborare pentru a continua dezvoltarea Schmitz România şi a regiunii extinse”.

Cu o experienţã de peste 25 de ani în industria automotive, Schacht şi-a inceput cariera în domeniul Marketing şi Management, ocupând apoi funcţii de conducere în numeroase companii multinaţionale de succes. Înainte de a se alãtura Schmitz Cargobull în poziţia de Director General pentru pieţele din România, Grecia, Cipru şi Republica Moldova, dl.Schacht a ocupat o funcţie  de conducere în cadrul MAN Trucks & Bus Europa de Est/CIS.

Schmitz Cargobull este lider de piaţã în Europa, fiind principalul producãtor de semiremorci pentru transportul de mărfuri cu temperatură controlată,  mărfuri generale și mărfuri în vrac, dar şi principalul producãtor de suprastructuri, conducând detaşat în Romania, cu peste 50% cotă de piață în sectorul semiremorcilor.

Dl. Schacht se va concentra pe consolidarea acestei poziţii în piaţã.

“Sunt convins cã succesul Schmitz Cargobull în România depinde în cea mai mare mãsura de satisfacţia clienţilor, de performanţa echipei, dar si de relaţiile de parteneriat pe care le vom stabili. Scopul meu este sã continui alãturi de echipã scrierea acestei  poveşti de succes”, declarã dl. Schacht.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings