Goodyear lansează noua gamă de anvelope pentru camioanele de tonaj redus

Goodyear lansează noua gamă de anvelope pentru camioanele de tonaj redus. Fiabilitate crescută pentru toate condițiile de carosabil și toate tipurile de vehicule (diesel, hibrid, electric).

 20 de noi dimensiuni pe jantă de 17.5” și 19.5” pentru axele de Direcție și Tracțiune

Goodyear lansează noile modele de anvelope KMAX S și KMAX D, pe jantă de 17.5” și 19.5”, ce vor fi disponibile începând cu luna aprilie a acestui an. Cele două modele au fost dezvoltate pentru a echipa atât vehiculele hibrid și electrice cât și clasicele motoare diesel.

KMAX S și KMAX D vin în întâmpinarea cerințelor clienților pentru robustețe, versatilitate și performanță obținută în orice condiții meteo și la un cost redus per kilometru.

Principalul obiectiv în procesul de dezvoltare a acestor anvelope a fost optimizarea numărului de kilometri, în același timp punându-se accent pe puterea mare de tracțiune, precizia direcției și nivelul ridicat de durabilitate ale vehiculelor folosite pentru parcurgerea unor distanțe lungi.

Anvelopele KMAX S și KMAX D, înlocuiesc modelele Goodyear RHS II, respectiv RHS II (+) și au la bază tehnologia KMAX, combinată cu construcția robustă a carcasei. În comparație cu produsele anterioare, avantajele care ajută la reducerea costurilor operaționale ale acestor noi modele sunt performanța pe distanțe lungi, versatilitatea funcțională într-un spectru larg de condiții sau situații de drum, împreună cu durabilitatea crescută în condiții de utilizare nefavorabile. Designul celor două noi modele este în concordanță cu toate reglementările actuale ale anvelopelor de iarnă, dar și cu cele care urmează să apară. Optimizarea rezistenței la rulare are ca efect un consum redus de energie, ceea ce înseamnă o economie de combustibil semnificativ îmbunătățită.

Noile anvelope, extensie a gamei de succes KMAX, sunt destinate echipării vehiculelor care rulează pe distanțe lungi și răspund așteptărilor clienților noștri cu privire la anvelopele pe jantă de 17.5” și 19.5” pentru camioanele de tonaj redus. Aceste anvelope sunt extrem de robuste și versatile, ideale pentru orice tip de vehicul, indiferent de condițiile de drum. 

De asemenea, noua gamă ține cont și de lansarea de noi vehicule și tehnologii care ne aduc din ce în ce mai aproape de introducerea vehiculelor hibrid și electrice. Anvelopele KMAX au fost create pentru operatorii ale căror vehicule sunt preponderent implicate în servicii de distribuție,  unde kilometrajul crescut reprezintă principala cerință economică. În combinație cu gama variată de servicii și soluții pentru flote pe care o oferă Goodyear, aceste produse oferă siguranța și profitabilitatea afacerii.” a declarat Benjamin Willot, Director Goodyear Marketing Commercial Tires Europe.

KMAX S

Printre caracteristicile profilului benzii de rulare a anvelopei de direcție KMAX S, se numără designul robust cu 4 nervuri pentru dimensiunile 245/70R17.5 și 265/70R17.5 și cel cu 5 nervuri pentru toate celelalte dimensiuni. O altă caracteristică oferită de aceste modele este manevrabilitatea precisă, grație raportului avantajos net/brut și ranforsărilor dintre nervuri. Canelurile multiradiale în formă de dinți de fierăstrău din zona umărului oferă rezistență sporită, ajută la păstrarea nivelului de performanță și asigură uzura egală pe durata întregii perioade de exploatare a anvelopei. Performanța la frânare se păstrează în toate stadiile de uzură ale anvelopei.

KMAX D

Printre caracteristicile premium ale celor două profile, KMAX S și KMAX D, se numără compuși ai benzii de rulare anti-abrazivi potriviți pentru distanțe lungi, temperaturi scăzute la rulare și rezistența optimă la rulare. Banda structurală puternică a construcției este rezistentă la impact și, în același timp, asigură confortul și durabilitatea crescută. De asemenea, talonul robust al celor două modele de anvelope  este potrivită tuturor tipurilor de sarcini, asigurând durabilitate și liniște interioară șoferului.

Toate dimensiunile din gama anvelopelor KMAX S și KMAX D corespund cerințelor 3PMSF pentru sezonul de iarnă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings