Camion Fest – a ajuns la cea de a 8-a ediție  

Evenimentul organizat de Cefin Trucks în fiecare primăvara și toamnă a devenit deja locul tradițional de întâlnire al specialiștilor din piața vehiculelor comerciale rulate. Peste 200 de camioane rulate multibrand, oferte speciale și o atmosferă de festival îi asteaptă pe vizitatori.

Aflat la cea de a 8-a ediție, târgul se adresează firmelor cu expriență în domeniul transporturilor precum și micilor întreprinzători din acest domeniu.

“Am organizat cu mult entuziasm Camion Fest ediția Mai 2018 – o întâlnire tradițională așteptată de foarte multi dintre clienții nostri. Ca de fiecare dată, sute de vizitatori și-au anunțat participarea. Având în permanență obiectivul de a dezvolta relațiile cu invitații noștri, le-am pregătit și de această dată o ofertă specială, valabilă doar pentru acest eveniment. Avem disponibile o gamă variată de Autotractoare și Autobasculante Premium și prețuri foarte atractive la o mulțime de autovehicule, la care am acordat reduceri de peste 3000 de euro pentru un singur camion.” declară Paul Drăniceanu, Director Divizia Camioane Rulate Cefin Trucks.

Pe parcursul anului 2017 Cefin Trucks a înregistrat o creștre a vânzărilor de vehicule comerciale rulate cu 20% față de anul anterior, poziționându-se astfel ca una dintre cele mai dinamice companii din domeniu.

Programul evenimentului Camion Fest – Ediția Mai 2018 este următorul: vineri, 11 Mai, între orele 10:00 – 17:00 și sâmbătă, 12 Mai între orele 10:00 – 16:00.

În cadrul târgului sunt expuse peste 200 de camioane rulate, autotractoare, semiremorci, autobasculante, autobetoniere și utilaje de construcții.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings