WebEye Truck Navigator, un pas spre viitor  

Pentru flotele mari, compuse din vehicule de mare tonaj, planificarea rutei în cele mai mici detalii este esențială pentru companie. Mai ales atunci când ruta presupune tranzitarea mai multor țări, așa cum se întâmplă în cazul multor transportatori români. La fel de importantă este capacitatea de a modifica rapid ruta, în funcție de condițiile care apar la un moment dat.

Fie că e vorba despre un blocaj pe autostradă, de un pom căzut peste șosea, care a întrerupt traficul, sau de limitări de gabarit pe anumite segmente de drum, Truck Navigator, noua soluție dezvoltată de WebEye pentru a veni în ajutorul transportatorilor, le detectează în timp util și propune o nouă rută. Toate aceste informații ajung la șofer pe o tabletă și sunt disponibile în 19 limbi. Aplicația  a fost dezvoltată împreună cu grupul german PTV.

Interfața este simplă, ușor de urmărit, iar în cazul în care se impune schimbarea rutei, se calculează automat și timpul până la destinație. De asemenea, Truck Navigator pune la dispoziția șoferilor date complexe și hărți de calitate, toate valabile și în sistem offline. Așadar, chiar și când nu e conectat la Internet, șoferul are acces la date despre poziție, destinație, taxe de drum, spații de parcare, limitări de viteză, informații în timp real despre trafic, radare etc.

Rutele planificate în dispecerat pot fi transmise direct pe tableta de navigare a șoferului, ceea ce înseamnă că dispecerul știe în orice moment unde se află camionul, iar costurile aferente cursei sunt identice cu cele estimate.

În aceste condiții, cursa se derulează în cele mai bune condiții, șoferii find informați în legătură cu existența zonelor de drum în pantă sau a curbelor închise și în general asupra oricăror evenimente care sunt în măsură să afecteze buna derulare a cursei.

 Ruta ideală și durata cursei sunt date de sistemul HD de informații despre trafic TomTom. Asistența pentru parcare – TTruck Parking Assistant – oferă peste 20.000 de spații de parcare în Europa, chiar și atunci când aplicația este offline. Aplicația poate fi  integrată ușor în sistemele IT existente, iar rutele pot fi trimise direct din interfețele Map & Guide și  Smartour.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings