Eurowag a deschis o nouă stație de alimentare în Pecica, România

Noua stație de alimentare din Pecica, județul Arad, crește numărul de stații din reţeaua proprie Eurowag la 15, oferind transportatorilor o gamă mai largă de opțiuni pentru alimentare cu carburant la prețuri avantajoase.

Eurowag, care oferă soluții de plată în domeniul transportului comercial rutier, și-a construit rețeaua de stații de alimenare în jurul principalelor rute europene de tranzit. Cea mai nouă adăugire este situată în Pecica, între orașele Arad și Nădlac, una dintre cele mai traficate rute care duc către Europa de Vest. Locaţia a fost selecţionată cu grijă, astfel încât să fie uşor accesibilă companiilor care fac afaceri cu Europa Centrală şi de Vest.

„Staţia are șase pompe, cu posibilitate de alimentare cu Adblue, iar dacă cererea o să fie suficient de mare, aceasta poate fi extinsă cu ușurință pe viitor. De asemenea, este complet automată, funcționând non-stop șapte zile pe săptămână.”, spune Victor Ion, Country Manager.

Anul acesta, Eurowag a mai deschis deja o stație de alimentare în Polonia şi mai are 2 planificate până la sfârşitul anului în Europa, dovedind astfel că este un partener de încredere pentru clienții săi, care investeşte constant şi sistematizat în infrastructură pentru a satisface nevoile partenerilor săi.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.eurowag.com
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Privacy Policy Settings