Volvo FH 25 Year Special Edition

„Prima generație Volvo FH a însemnat foarte mult pentru Volvo Trucks și pentru întreaga industrie. A reprezentat un punct de reper: de fapt, a schimbat totul și a transformat percepția asupra camioanelor moderne. A reprezentat o adevărată onoare să lucrez la designul ediției speciale”, spune Nigel Atterbury, Senior Graphic Designer la Volvo Trucks.

Exteriorul acestei ediții speciale poate fi descris cel mai bine ca unul contemporan, cu o tentă retro. Detaliile gri-argintii și portocalii subliniază originile camionului și liniile care formează numărul 25 indică aniversarea. Liniile combină efecte 3D și umbre pentru a reflecta tendințele de design ale anilor ’90 și conferă camionului un aspect distinctiv, retro. Au fost create două culori de lansare, una mai închisă, un ton rece de gri (Mammoth Tree Metallic), și un roșu strălucitor (Crimson Pearl), aceasta din urmă este un omagiu modern pentru culoarea roșie originală a cabinei din 1993.

La deschiderea ușii, un interior luxos, premium îl întâmpină pe șofer. Siguranța a fost întotdeauna un element cheie la Volvo FH și această pasiune se manifestă prin detalii de culoare portocalie peste tot, de la cusăturile centurilor de siguranță, la draperii, covorașe și detalii reflectorizante ale ușilor. Folosind accente subtile, dar distincte, echipa de design a creat o continuare a concentrării asupra siguranței și șoferului, care a fost întotdeauna esențială la Volvo FH. Și, pentru a intensifica o experiență excelentă de conducere, combină țesătura cu pielea, pentru a oferi un confort și un design excepțional.

Camionul ediție specială întruchipează, de asemenea, modul în care Volvo FH a fost și rămâne un lider în domeniul inovației. El include câteva dintre cele mai recente descoperiri și poate fi specificat cu cele mai recente funcții ale Direcției Dinamice Volvo:

• Direcție Dinamică Volvo cu Sistem de Asistență Stabilitate. Proiectat pentru a preveni accidentele produse prin derapaj.

Direcție Dinamică Volvo cu Sistem de Asistență pentru Menținerea Benzii de Rulare. Proiectat pentru a ajuta șoferul să mențină camionul pe banda sa de circulație, prevenind coliziunile și accidentele cu răsturnare.

Direcție Dinamică Volvo cu Setări Personale. Permite ajustări individuale a rezistenței volanului, pentru un condus comod și confortabil.

„Acest camion arată modul în care Volvo Trucks conduce progresul și continuă să stabilească noi standarde în transportul rutier, așa cum a făcut-o Volvo FH începând cu 1993″, spune Tomas Thuresson, Manager pentru segmentul de transport pe distanță lungă la Volvo Trucks, și concluzionează: „Este o ediție fantastică, de natură să omagieze un camion extraordinar și milioanele de oameni, clienți, șoferi și fani, care au apreciat Volvo FH timp de 25 de ani.”

Date:

 • Volvo FH și FH16 25 Year Special Edition Cabină Globetrotter high sleeper sau Globetrotter extra high sleeper.
 • Două culori de lansare: Crimson Pearl sau Mammoth Tree Metallic.
 • Interior și exterior special Volvo FH 25 Year Special Edition
  Semn Globetrotter
  Inscripționare
  Embleme
  Design interior special (draperii, covorașe, scaune, elemente reflectorizante etc.).

Volvo FH 25 Year Special Edition va fi produs pentru o perioadă limitată de timp, în 2018 și 2019. Vânzările vor începe la sfârșitul lunii iunie 2018 (săptămâna 25).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings