Scania Romania are un nou Director General

Scania România și Bulgaria, anunță numirea lui Benoit Tanguy în funcția de Managing Director al companiei începând cu 1 iulie 2018. Fostul Managing Director, Hakan Sundstrom, va ocupa funcția de Senior Advisor în cadrul Scania CV AB Suedia.

Benoit Tanguy are o experiență de peste 20 de ani în industria transporturilor și peste 18 ani de activitate în cadrul companiei Scania. El și-a început cariera într-un atelier de service, urmând să treacă de-a lungul timpului prin numeroase funcții ale departamentului comercial, în calitate de agent vânzări, manager vânzări cât și dealer manager.

Timp de 12 ani a ocupat funcția de director vânzări în cadrul companiei Scania Franța, iar ultima pozitie ocupată, înainte de sosirea în România și Bulgaria, a fost de Managing Director la Scania Columbia.

Noul managing director al BSU și-a propus să continue buna dezvoltare a companiei, declarând ca industria de transport din Est-ul Europei este un sector promițător. „Aștept cu nerăbdare această noua provocare și sunt convins că împreuna vom depăși așteptările tuturor clienților nostri”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings