FOMCO SHOP – Accesorii auto, pentru o vacanță fără griji!

Odată cu venirea căldurii toate gândurile zboară către vacanță. Pentru un concediu fără griji, asigură-te că mașina ta este echipată cu tot ceea ce ai nevoie, ca să te poți relaxa în voie.

Fomcoshop îți pune la dispoziție o gamă largă de accesorii auto, ca să te bucuri de vacanța ta.

Ladă frigorifică Teesa, cu funcție de încălzire, 24L, alimentare 12V DC, 220-240V AC

Lăzile frigorifice cu funcție de încălzire sunt foarte apreciate de toți șoferii, deoarece acestea păstrează băuturile reci în timpul verii și mâncarea caldă iarna. Un frigider thermoelectric portabil este un partener de nădejde în călătorii scurte sau la ieșirile la iarbă verde, picnic, camping sau la cabană în weekend.

Click aici pentru detalii și comandă

Sistem de navigație GPS PNI S906, ecran 7”, 800×400 px, Android 6.0, 1GB DDR3 RAM

Ecranul de 7 inch oferă o vizualizare mai precisă și mai detaliată a traseului/hărții, fiind extrem de sensibil și precis la atingere. Rezolutia ecranului este 800×400 pixeli, afișând imaginile și hărțile la o calitate superioară.

Sistemul este echipat cu transmițător FM, pentru redarea melodiilor stocate în memoria internă/externă a sistemului, prin intermediul radioului FM din mașină.

Click aici pentru detalii și comandă

Aparat cafea Dometic, capacitate 5 cești, alimentare 24V

Aparatul de cafea Dometic cu alimentare la 24V, are o capacitate de 5 cești. Pentru că se poate fixa atât pe masă, cât și pe perete, acest aparat conferă utilizatorului o siguranță în plus. Pentru a păstra cafeaua mereu caldă, suprafața de încălzire este dotată cu un termostat. Acest aparat se poate folosi atât în cabina camionului sau în rulote, cât și în bărci, cu condiția ca tensiunea de alimentare să fie de 24V.

Click aici pentru detalii și comandă

Ventilator auto cu alimentare la 24V

Ventilatorul auto cu alimentare la 24V, este ideal pentru cabine cap tractor și camioane. Acesta este dotat cu 2 viteze (slow/fast) și are o rotire de cca 100 grade.

Click aici pentru detalii și comandă

Fierbător apă Dometic, 075l, alimentare 24V, oprire automată

Fierbătorul de apă de la Dometic este soluția ideală pentru conducătorii auto, care își doresc să economisească! Datorită formei compacte, aveți mereu la dispoziție apă caldă pentru o cafea bună, ceai sau chiar o supă, chiar în mașină. Acest fierbător poate fi alimentat la priza brichetei. Pachetul conține un set pentru montarea pe perete sau pe o suprafață orizontală.

Click aici pentru detalii și comandă

Echipează-te de drum și bucură-te de vacanță liniștit cu accesoriile FomcoShop!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Privacy Policy Settings