Scania fortata sa opreasca temporar livrarile de camioane cu motoare V8. Peste 2000 de clienti afectati.

Scania a anunțat la începutul acestei luni ca va opri temporar vânzarea de camioane cu motoare V8 din cauza unui furnizor de componente ale motorului.

O grevă continuă la unul dintre furnizorii săi cruciali de componente ale motorului i-a forțat pe cei de la Scania să nu reușească să-și îndeplinească livrările către peste 2.000 clienții ce au comandat camioane cu motoare V8.

„Regret profund faptul că în prezent nu putem oferi clienților motorul Scania V8, care este punctul de referință al industriei și parte a ADN-ului companiei noastre. Echipa noastră de vânzări se concentrează acum pe posibilitatea de a oferi motoare alternative de 13 litri sau alte soluții pentru a se asigura că clienții afectați își pot îndeplini angajamentele față de clienții lor, a declarat Christian Levin, vicepreședinte executiv și șef de departament de vânzări și marketing.

Actuala grevă este în desfășurare din data de 14 iunie. Scania a suferit, de asemenea, la începutul acestui an, de întreruperi în livrările furnizorului respectiv.

„Avem un istoric de peste 20 de ani de parteneriat cu acest furnizor. Facem tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura și optimiza lanțul nostru de aprovizionare, pentru a evita inconvenientele suplimentare pentru clienții noștri „, spune Anders Williamsson, vicepreședinte executiv și șef de departament de achiziții.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings