EVW Holding livrează către European Logistics 30 de camioane DAF XF

EVW Holding continuă parteneriatul început în 2015 și livrează de 30 de unități DAF XF către compania EUROPEAN LOGISTICS, prin care aceasta își reînnoiește și extinde parcul de transport internațional. Această importantă livrare vine simultan cu alte livrări DAF către grupul Calsina Carre din Spania, fiind parte a unui proiect internațional mai amplu al DAF Trucks Olanda către entitățile acestui grup, cu sprijinul DAF Spania și EVW Holding România.

European Logistics este un nume recunoscut pe piața de transporturi auto, fiind subsidiară a prestigiosului grup internațional de transport Calsina Carre. Cu o vechime de mai bine de 40 de ani și o vastă experiență în transporturile rutiere, pe mai multe continente, acest grup operează una din cele mai avansate flote de autocamioane, având peste 700 de vehicule.

Pe piața din România, compania European Logistics cu sediul în Pitești, înființată în anul 2005, deține peste 200 de camioane DAF de diferite configurații, cu care acoperă nevoile de transport ale clienților regionali -atât transporturi generale, cât și ADR. Flota de camioane este una din cele mai noi din piață, având o vechime medie de 3 ani.

Modelul ce a fost livrat de EVW Holding este DAF XF 480 FT cu cabină tip Space Cab, model ce deține prestigiosul titlu de ,,International Truck Of Year 2018” . Toate cele 30 de unități sunt echipate pentru transport internațional, fiind dotate cu toate sistemele de siguranță și setări ale motorului pentru un consum eficient de combustibil.

Beneficiile acestui model au căpătat deja o largă recunoaștere la nivel european:  până la 7% reducere a consumului de combustibil, interval de revizie de 200 000 km, 100 kg în plus de încărcătură utilă, confort sporit pentru șofer și siguranță crescută.

Livrarea acestui lot de camioane DAF ,,Pure Excellence”  a avut loc în luna iulie în locațiile EVW Holding din Cluj-Napoca și Brașov, cu sprijinul finanțatorului BCR Leasing. Astfel, European Logistics pune bazele unei creșteri sănătoase a afacerilor în anii următori, conform declarațiilor oficialilor companiei estimându-se o creștere anuală de 10% a dimensiunii flotei de transport.

Producătorul olandez DAF a atins o cotă de piață record în Europa pe segmentul peste 16 tone în prima jumătate a anului: 16.5%. Numărul comenzilor pentru unitățile DAF peste 16 tone a crescut cu 26% în primele 6 luni ale anului față de acceași perioadă din 2017. Piața din România nu face excepție, producătorul olandez fiind lider pe acest segment cu o cotă de 21% și peste 700 unități înmatriculate în primele 6 luni.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings