FOMCO SHOP – Ce ladă frigorifică să alegi pentru vacanță?

Ești în toiul pregătirilor pentru concediu? Vrei doar să îți petreci un weekend cu familia sau prietenii în aer liber? Ești mare parte din timpul tău la volan? Un accesoriu important, care nu trebuie să îți lipsească în niciuna din situațiile de mai sus, este lada frigorifică. Aceasta te ajută să îți păstrezi alimentele și băuturile reci, în zilele toride de vară. În acest fel, ai la îndemână alimente proaspete sau băuturi reci, pentru a face față căldurii.

Dar, cum știi care e lada frigorifică potrivită pentru nevoile tale? Trebuie să ții cont de câteva aspecte, înainte de a achiziționa o ladă frigorifică.

  1. Locul in care vrei să folosești lada frigorifică

Dacă ai nevoie de lada frigorifică în mașina personală sau în camion, atunci ai nevoie de un una care se alimentează la tensiune de 12 sau 24V. Dacă vrei să o folosești și acasă, sau la cabană, atunci îți recomandăm lăzi frigorifice care pot fi alimentate și la tensiune de 220V AC.

Dacă ești pescar, sau mergi în vacanțe cu rulota (autorulota), poți opta pentru lăzi frigorifice care se pot alimenta cu gaz, iar temperatura maximă de răcire ajunge până la 5ºC.

  1. Motivul pentru care ai nevoie de lada frigorifică

Dacă ai nevoie de ea pentru a păstra alimentele și răcoritoarele la o temperatură scăzută, până la 5-10ºC, atunci alege o ladă frigorifică cu răcire termoelectrică. Acestea sunt un companion de încredere în vacanțele scurte, la picnic, în camping, sau când ieși la cabană, în weekend. Având dimensiuni reduse, lăzile frigorifice termoelectrice, sunt ușor de transportat și pot fi depozitate în mașină sau în portbagaj. Pe www.fomcoshop.ro, poți vedea câteva exemple de astfel de lăzi frigorifice.

Dacă vrei să congelezi alimente cu ajutorul lăzii frigorifice, obligatoriu, trebuie să alegi o ladă frigorifică cu compresor, care poate răci la o temperatură de până la -18ºC. Aceste lăzi frigorifice funcționează atât la 12/24V (curent continuu), cât și la 220V (curent alternativ). Acestea sunt des utilizate în excursii, tabere, picnicuri și sunt perfecte pentru șoferii de camion, sau pentru cei pasionați de excursii cu rulote.

Fomco Shop comercializează astfel de lăzi frogorifice, de la producători de renume: Volltop, IndelB, Waeco (Dometic), etc.

  1. Ce capacitate va trebui să aibă lada frigorifică, pentru a-ți satisface nevoile

Volumul lăzii frigorifice este un element important, pe care trebuie să îl iei în considerare. Pentru utilizări ocazionale, poți alege o ladă frigorifică mai mică, cu o capacitate de minimum 10 litri, unde poți păstra alimente și băuturi la rece, pentru perioade mai scurte.

Pentru excursii sau călătorii mai lungi, cu mai multe persoane, atunci îți recomandăm să alegi o ladă frigorifică cu o capacitate mai mare, de până la 35-40 litri.

Iar dacă nevoile tale necesită o ladă frigorifică mai mare, pleci într-o călătorie mai lungă, atunci îți recomandăm să alegi o ladă frigorifică mai încăpătoare, de peste 50 litri. Acestea pot fi alimentate și la 12/24V, dar și la 220V, și pot avea unul sau două compartimente. În general, aceste lăzi frigorifice pot răci cu până la 40-45℃ sub temperatura ambiantă și sunt ideale pentru vânători și pescari, dar nu numai.

  1. Cum se deschide lada frigorifică

Acest lucru depinde de unde vrei să o depozitezi, și cum îți e mai convenabil să ajungi repede la alimente și băuturi. Astfel, pe www.fomcoshop.ro, poți alege între lăzi frigorifice, cu 3 moduri de deschidere:

Ești pregătit să alegi lada frogorifică potrivită pentru tine? Dacă mai ai incă întrebări, poți apela cu încredere la specialiștii Fomco.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings