DKV BOX EUROPE intră în faza finală de testare

Dispozitivul care va fi utilizat în întreaga Europă va fi operațional începând cu al patrulea trimestru din 2018

DKV BOX EUROPE, aparatul prin intermediul căruia vor putea fi decontate pe viitor toate taxele de drum în Europa, a intrat în faza finală de testare la operatorul belgian de taxare Viapass. Câteva mii de dispozitive sunt testate de clienții DKV în întreaga Europă. În plus față de datele tranzacției, toate procesele asociate aparatului de bord, cum ar fi situațiile de urgență sau asistența pentru clienți, sunt controlate și testate. Compania de transport Vervoer Engelbosch este primul client de testare din Belgia care primește dispozitivele și va utiliza inițial DKV BOX EUROPE în vehiculele sale destinate traficului intern.

„Suntem foarte bucuroși să avem în curând un dispozitiv care acoperă un număr mare de țări, ceea ce reprezintă o veste foarte bună pentru companiile care operează transporturi zilnice, mai ales că noi țări pot fi ușor conectate”, spune directorul general Michel Engelbosch. DKV BOX EUROPE poate fi comandat online din mai 2018. Taxa de drum din Belgia va fi prima taxă care va putea fi înregistrată și decontată prin intermediul DKV BOX EUROPE din al patrulea trimestru al acestui an. Se preconizează că taxa de drum din Germania va fi activată la începutul anului 2019, fiind urmată de așa zisele țări DSRC (Austria, Franța, Spania, Portugalia), în primăvara anului 2019. Imediat după aceasta, Italia va fi, de asemenea, conectată. Taxele pentru podurile Öresund și Storebaelt din Scandinavia vor fi decontate și ele cu ajutorul DKV BOX EUROPE în 2019.

„Obiectivul nostru este să înlocuim treptat unitățile de bord deja montate în vehicule începând cu al patrulea trimestru din 2019, pentru că odată cu DKV BOX EUROPE, pe termen mediu, utilizatorii vor avea nevoie de o singură unitate on-board pentru întreaga Europă”, spune Jürgen Steinmeyer, Director of Toll la DKV Euro Service. „Nu este nevoie să înlocuiți DKV BOX EUROPE pentru a putea deconta taxele suplimentare de drum.”

Clienții DKV se pot înregistra comod online pentru alte taxe de drum și le pot conecta prin configurația de la distanță pe dispozitivul de taxare,indiferent de locul în care vehiculul se află în Europa în momentul respectiv.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings