FOMCO GPS – Beneficiile monitorizării prin GPS a vehiculelor, în timp real, pentru compania ta

Dacă administrezi o flotă de vehicule, atunci monitorizarea prin GPS ar trebui să fie un considerent important în gestionarea companiei. Dacă încă nu ești convins că firma ta are nevoie de această tehnologie, citește mai jos, pentru a afla care sunt beneficiile monitorizării, în timp real, a flotei pe care o gestionezi.

Precizie exactă în planificare

Posibilitatea de a localiza în timp real fiecare vehicul din flotă îți permite să iei decizii în planificările pe care le faci, foarte precise, bazate pe locația clientului și pe cel mai apropiat vehicul al flotei. Acest lucru va oferi o satisfacție sporită clienților tăi și va elimina orele de așteptare inutile între livrări.

Îmbunătățirea folosirii vehiculelor

Atunci când poți urmări unde se află fiecare vehicul din flotă, acest lucru îți permite să determini care dintre șoferi nu folosește vehiculul într-o manieră corespunzătoare. Monitorizarea prin GPS îți permite, de asemenea, să minimizezi timpul de mers în gol al vehiculului, prin identificarea șoferilor care și-au finalizat livrările și a celor care nu au făcut acest lucru. Acest lucru îți permite să utilizezi mai bine vehiculele de operare, fără să te bazezi pe cuvântul șoferilor.

Îmbunătățirea planificării rutelor

Urmărirea live prin GPS îți permite să monitorizezi și să analizezi rutele curente ale șoferilor. Această analiză îți permite să planifici rute mai bune, mai economice, pentru a îmbunătăți orele de programare și de livrare.

Gestionarea activelor

Monitorizarea prin GPS în timp real îți permite să ghidezi șoferii care se rătăcesc, mai eficient. Posibilitatea de a repera cu precizie locația șoferului, te asigură că poți oferi instrucțiuni detaliate pentru a-ți readuce șoferul pe drumul cel bun. Dacă ai un vehicul care este furat, vei avea toate instrumentele necesare pentru a localiza vehiculul astfel încât acesta să poată fi recuperat.

Reducerea costurilor de operare

Planificarea slabă a rutelor și folosirea neautorizată a vehiculelor conduc la un consum considerabil mai mare de carburant, la costuri de întreținere și la plăți suplimentare. Monitorizarea în timp real, prin GPS, îți permite să urmărești toate vehiculele flotei, făcând ajustări, după cum este necesar, pentru a reduce aceste costuri.

Costuri de asigurare reduse

Indiferent dacă gestionezi o flotă de taxiuri, ești transportator sau ai o firmă de curierat, asigurarea pentru toate vehiculele poate fi scumpă. Unele companii de asigurări au început să ofere reduceri pentru vehiculele de flotă care sunt echipate cu instrumente GPS pentru monitorizare în timp real.

Urmărirea prin GPS oferă multe beneficii pentru gestionarea unei flote auto. Dacă ești pregătit să obții un control mai bun asupra vehiculelor tale, contactațează specialiștii Fomco GPS chiar astăzi.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Privacy Policy Settings