Afacerea ta de transport este copilul tău, ai grijă de ea. Cu noul ShellCard cu CIP ai cel mai înalt nivel de siguranță pentru alimentările cu carburant.

TSG euroShell, partener Shell și unul dintre cei mai importanți furnizori de carduri de carburant din România, anunță ca a introdus pe piață noul Shell Card cu CIP, un nou standard pentru siguranța și managementul alimentărilor cu carburanți.

Dacă până astăzi, TSG a făcut eforturi susținute pentru a minimiza fraudele cu carduri euroShell, acum noul Shell Card cu CIP duce securitatea la un alt nivel.

În primul rând, noul card înseamnă securitate avansată și facilități antifraudă pentru transportatori. Însă ShellCard înseamnă mult mai mult pentru managementul alimentării unei flote.

Prin intermediul sistemului Shell, blocarea/deblocarea cardurilor respectiv facilitățile de cost control se pot face acum instant. Există posibilitatea de blocare instant a cardului pe stații specifice sau țări. De asemenea, cardurile pot fi limitate valoric.

Shell Card cu CIP este noul standard al alimentărilor cu carburanți pentru transportatorii din România. Pe lângă carburant de calitate Shell, noul card are cu adevărat grijă de afacerea ta.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings