Oare asa va arata noul Iveco Stralis?

De cateva zile, in social media au aparut cateva fotografii ale unui camion, marca Iveco, cu afirmatia ca este noua generatie.

Singurul fapt sigur este ca Iveco va dezvalui urmatoarea generatie de Stralis in primavara lui 2019. Asa cum se intampla intotdeauna in aceste cazuri, inainte de prezentarea oficiala apar in mediul online imagini cu noul model.

In general, ele prezinta vehicule mascate, surprinse in timpul testelor de drum, care ascund complet forma cabinei. De data aceasta, insa, pe retelele sociale au aparut imagini ale vehiculului fara camuflare, luate se pare din interiorul unui depozit. Daca pana acum aveam doar cateva imagini cu exteriorul vehiculului, acum avem si imagini din interiorul acestuia.

 

Presupunand ca este adevarat, ce vedem in aceste imagini? La exterior, nu exista oglinzi retrovizoare, structura cabinei nu prezinta caracteristici revolutionare, iar singura inovatie evidenta este designul agresiv al grupurilor optice. Interiorul, din ceea ce se observa, tabloul de bord pastrează un cadru traditional.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *