Cele mai sigure camioane Actros, în ediție limitată

Divizia Trucks a Mercedes-Benz România lansează Actros Safety Edition, o ediție limitată de camioane Mercedes-Benz Actros, care oferă cel mai ridicat nivel de siguranță la conducere. Cu Actros Safety Edition, Mercedes-Benz România contribuie semnificativ la creșterea siguranței în trafic și reducerea timpilor de imobilizare a camioanelor.

„Am introdus în specificaţia camioanelor din actuala campanie sistemul de asistență ce oferă cel mai ridicat nivel de siguranță la conducere: Active Brake Assist 4, primul asistent de frânare de urgență din lume, cu recunoaşterea pietonilor. Prin facilitarea achiziţionării acestui sistem, ne dorim să susţinem companiile de transport din România în a pune un accent suplimentar pe siguranţa în trafic, atât pentru şoferii lor, marfa pe care o transportă, cât şi pentru ceilalţi participanţi la trafic.”, a declarat Valeriu Zaharia, Managing Director Truck & Bus Mercedes-Benz România.

Camioanele produse în ediție limitată sunt disponibile în patru configurații tehnice (Actros 1848 LS, Actros 1845 LSNRL, Actros 1845 LS, Actros 1846 LSNRL), care includ şi o serie de pachete speciale privind economia, confortul, dar şi sistemele de asistenţă la conducere care măresc siguranţa în trafic şi la volan.

Active Brake Assist 4, cu sistem de detectare a pietonilor, avertizează șoferul cu privire la o eventuală coliziune și iniţiază frânarea atunci când detectează obiecte staționare și mobile. În calitate de prim sistem de acest tip, Active Brake Assist 4 avertizează înainte de o coliziune și, dacă este necesar, inițiază în mod automat frânarea parțială sau chiar totală, dându-i șoferului posibilitatea de a evita coliziunea printr-o frânare integrală sau printr-o manevră de direcție.

Airbag-ul pentru șofer este activat de către senzorii de impact și protejează șoferul în cazul unei coliziuni.

Proximity Control Assist furnizează informații despre autovehiculele din față, astfel încât sistemul inteligent de control de croazieră să poată schimba optim treptele de viteză, pentru a folosi inerția autovehiculului într-o manieră cât mai eficientă.

Pachetul de vizibilitate, ce include faruri bi-xenon, lămpi spate LED, proiectoare de ceaţă, lumini de zi cu LED şi sistem de spălare a farurilor, oferă un plus de siguranţă la conducere.

Mai mult, Actros Safety Top Edition sunt configurate la un nivel ridicat de confort pentru şofer, prin pachetele speciale de dotări precum lumini ambientale, ladă frigorifică, tablou de bord cu afişaj suplimentar, Radio Touch etc.

Comenzile pentru camioanele Mercedes-Benz Actros – Safety Edition pot fi deja plasate, campania fiind valabilă până în martie 2019, în limita stocului disponibil. În această perioadă, Mercedes-Benz Financial Services pune la dispoziție oferte speciale de finanțare pentru achiziționarea camioanelor.

Mai multe detalii despre configuraţiile tehnice ale camioanelor Mercedes-Benz Actros – Safety Edition sunt disponibile la: www.mercedes-benz.ro/safetyactros .
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings