Servicii de taxe online pentru Statele Baltice

DKV oferă servicii de gestionare online a vinietelor și serviciilor de decontare a taxelor pentru Estonia, Letonia și Lituania

Începând de acum, clienții DKV pot obține viniete pentru Estonia, Letonia și Lituania online sau prin intermediul telefonului mobil accesând portalul web A-Toll și pot achita fără numerar taxele de drum prin DKV folosind procedura Postpay. Taxele sunt facturate și afișate în mod transparent în factura DKV. Vinietele sunt digitale, iar controlul taxelor se face la punctele de frontieră și la punctele de control al taxelor din interiorul țării respective, exclusiv prin verificarea numerelor de înmatriculare. În Estonia și Letonia, toate vehiculele de peste 3,5 tone trebuie să plătească taxe, iar în Lituania toate camioanele și autocarele. Statele Baltice joacă un rol important în traficul de tranzit din și către Rusia.

Pentru a avea acces la portalul web A-toll, clienții DKV trebuie să se înregistreze prin DKV. Odată ce contul lor a fost creat, unul sau mai mulți utilizatori ai unei companii pot avea acces la portalul web de unde se plasează comenzi. În plus, șoferii pot beneficia de un acces restricționat prin intermediul aplicației de smartphone. Vinietele pot fi cumpărate pentru perioade diferite de timp: zilnice, săptămânale, lunare, trimestriale sau anuale. Prin intermediul portalului A-Toll, utilizatorul rămâne informat în permanență despre starea vinietei sale și primește o notificare din timp dacă este necesară o nouă vinietă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Privacy Policy Settings