Restrictii de tonaj si drumuri nationale inchise

CNAIR informează că DN 24B este închis între localitățile Huși și Albița, județul Vaslui. Restricții de tonaj pe două sectoare ale DN 24 și DN 2F. Viscol și vizibilitate redusă !

Din cauza ninsorilor abundente și viscolului care produc vizibilitate redusă, CNAIR si Poliția Rutieră au decis închiderea sectorului de drum Huși – Albița, pe DN 24B (km 34+000 – km 49+000), începând cu ora 09:30.

Utilajele CNAIR sunt pregătite să intervină imediat ce condițiile meteorologice se vor ameliora, pentru curățarea drumului și redeschiderea circulației.

De asemenea a fost decisă restricționarea unor sectoare de drum național, pentru vehicule cu MTMA peste 3,5 tone, respectiv:

– DN 24 între Vaslui – Iași (km 151+000 – km 188+000)
– DN 2F între Bacău – Dragomirești (km 2+000 – km 77+000).

Regionalele CNAIR acționează pentru degajarea carosabilului astfel încât restricțiile să poată fi ridicate în cel mai scurt timp.
Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

SURSA FOTO: CNAIR.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings