Plata tunelului Herrentunnel din Germania se poate face acum cu dispozitivele InterRoute si InterRoute Plus

Plata tunelului Herrentunnel din Germania se poate face acum cu dispozitivele InterRoute si InterRoute Plus, informeaza TSG-euroShell. Aceleasi dispozitive care sunt folosite si la plata taxelor de autostrada in Franta, Spania, Belgia si Portugalia.

Cum se poate activa acest serviciu?

Daca aveti deja un aparat Axxes, serviciul a fost activat automat si probabil ati observat aprinderea ledului albastru si afisarea mesajului pe display „some networks reactivated”. Aceasta notificare nu afecteaza functionalitatea aparatului.
In momentul in care camionul este oprit, trebuie apasata tasta ✓ din dreapta aparatului pentru a confirma activarea retelei. Astfel, activarea serviciului este finalizata. Ca masura de siguranta in trafic, aceasta validare nu se poate face in timp ce vehiculul este in miscare.

In orice moment puteti verifica daca dispozitivele Dvs. InterRoute sunt activate pentru tunel, urmand pasii de AICI.

Care sunt tarifele pentru plata tunelului Herrentunnel Germania?

Tarifele tunelului Herrentunnel sunt raportate la numarul de axe, conform grilei de mai jos:

Herrentunnel este un tunel rutier german cu 4 benzi de taxare per directie. Este situat in nordul Germaniei, sub raul Trave si face parte din autostrada nationala Bundesstrasse 75, care leaga Lübeck si Travemünde. Herrentunnel are, de asemenea, o legatura directa cu autostrazile A1 si A226 in directia Kiel si Hamburg, precum si cu toate celelalte destinatii din nordul orasului Lübeck.

Pentru informatii suplimentare, puteti accesa site-ul furnizorului https://www.herrentunnel.de sau ne puteti contacta telefonic la 021.627.19.49  sau prin e-mail la office@tsg-euroshell.ro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Privacy Policy Settings