Kögel prezintă noua structură de distribuție în România

Clienții Kögel din România au acum la dispoziție două noi puncte de contact locale. Luigi Meclea și Marius Popescu asigură un nivel de asistență mai bun, mai rapid și mai complex în România. Colegii români sunt foarte familiarizați cu industria și cu piața transporturilor. Luigi Meclea este responsabil cu dezvoltarea strategică a Kögel în România. O componenta esentiala a activitatii sale în cadrul Kögel este stabilirea și cresterea vânzărilor de semiremorci pe piața românească, precum si promovarea serviciilor Kögel precum finanțarea, cumpărarea în rate, leasingul, Full Service-ul sau telematica vehiculelor. Dl. Meclea este direct subordonat managerului general al Kögel, Massimo Dodoni. Marius Popescu, cu sprijinul domnului Meclea, gestionează clientii majori de pe piața locală. Astfel, Kögel isi dezvolta noua structură regională a grupului în Europa de Est.

Bineînțeles, noii colegi colaborează în România cu Hochstaffl, importator general și partener de lungă durată al Kögel. Împreună, aceștia stau la dispoziția clienților locali pentru analiza nevoilor specifice și pentru a oferi asistență în ce privește portofoliul de produse Kögel din industria de transport și construcții.

Luigi Meclea, în vârstă de 58 de ani, dispune de o vastă experiență de vânzări în sectorul vehiculelor utilitare. Înainte să se alăture echipei Kögel, dl. Meclea a demonstrat rezultate excelente în diverse funcții de conducere la întreprinderi de transport românești și internaționale. Cu pregătire în domeniul transporturilor, dl. Meclea cunoaște specificul industriei românești ca nimeni altul.

În vârstă de 37 de ani, Marius Popescu are deja o experiență de peste 15 ani în domeniul vânzărilor de vehicule utilitare și piese de schimb. Cu pregătire juridică și tehnică, dl. Popescu are experiență în domeniul achiziției de noi clienți, relațiilor cu clienții și asistenței în vânzări. Bineînțeles, este foarte familiarizat cu sectorul logisticii.

„Împreună cu Marius Popescu și distribuitorul nostru, formăm acum o echipă solidă în România”, spune Luigi Meclea, director de vânzări la Kögel România. „După zicala «Cu voință de oțel, totdeauna ajungi la țel!» ne vom duce la bun sfârșit obiectivele ca o echipă”, adaugă Marius Popescu, Key Account Manager la Kögel România.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings