Un nou client premium pentru Hödlmayr Logistics România

Hödlmayr Logistics România începe anul 2019 cu o noutate remarcabilă privind portofoliul său de clienți: Toyota România și-a încredințat o parte din volumul importurilor sale echipei de profesioniști ai companiei Hödlmayr. Aceasta asigură integral depozitarea vehiculelor producătorului auto în țara noastră și distribuirea lor la nivel național. Volumul total anual de vehicule rulate în cadrul acestui proiect este de 15.000 unități.

Tamer Sen, General Manager Hödlmayr Logistics România

Este o realizare importantă, care vine în urma investițiilor pe care le-am alocat anul trecut pentru modernizarea parcului nostru auto, precum și a depozitului nostru de autovehicule. Acum îi putem oferi noului nostru client premium, Toyota Romania, o suprafață de depozitare de 120.000 m2 și, prin urmare, locuri de parcare pentru 5.000 de vehicule”, spune Tamer Sen, General Manager Hödlmayr Logistics România.

Atuul nostru stă într-un concept global inteligent, care este 100% adaptat nevoilor clienților. Fără îndoială, expertiza extinsă în ceea ce privește transportul vehiculelor, standardele de înaltă calitate și orientarea spre soluționarea provocărilor, care au contribuit la alegerea noastră în cadrul acestui nou proiect, au fost în conformitate cu motto-ul nostru: totul este posibil dacă îți dorești acest lucru.”

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația de stiri e-camion.ro pentru telefoane Android și iPhone!

„Alegerea unei companii de talia Hödlmayr vine în sprijinul planurilor de creștere pe care le avem pentru Toyota și Lexus în Romania, iar dezideratul nostru de a fi un furnizor de servicii de mobilitate  se concretizează și prin acest parteneriat logistic care ne va aduce mai aproape de clienții nostri“, a declarat Edit Corcoman-Târcolea, General Manager Toyota România.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings