Primele camioane electrice Volvo FL livrate clienților

Volvo Trucks a livrat primele vehicule electrice pe 19 februarie – un camion pentru deșeuri destinat uzinei de reciclare Renova și un camion de distribuție companiei logistice DB Schenker și partenerului de transport TGM, care operează în Suedia.

Volvo FL Electric, este primul vehicul electric Volvo, dezvoltat pentru distribuție, manipulare a deșeurilor și alte aplicații de transport urban.

Camioanele Volvo FL Electric fac parte dintr-o serie dezvoltată în colaborare cu clienții selectați. Producția de serie a Volvo FL Electric și a fratelui său mai puternic, Volvo FE Electric, va începe cu un număr limitat de camioane pentru piețele europene în a doua jumătate a anului 2019.

Descarca GRATUIT aplicatia e-camion.ro

„Colaborarea strânsă cu șoferii și clienții ne-a permis să dezvoltăm într-un timp scurt soluții de transport electrificate care îndeplinesc cerințe ridicate în ceea ce privește performanța, distanțele de conducere, manipularea încărcăturii și utilizarea vehiculelor”, spune Roger Alm, președintele Volvo Trucks .

Șoferii care operează camioanele electrice au avut ocazia să le testeze înainte de livrare, ca parte a instruirii peratorului. „Soferii au fost deosebit de impresionati de transmisia sensibila, oferind o acceleratie rapida si fara probleme si un nivel scazut de zgomot”, rezuma Roger Alm.

Date despre camioanele Volvo electrice

Camioanele Volvo FL Electric și Volvo FE Electric sunt dezvoltate pentru distribuție, manipularea deșeurilor și alte aplicații de transport urban. Volvo FL Electric are capacitatea de a obține un GVW (greutate totală a vehiculului) de 16 tone, în timp ce Volvo FE Electric are o capacitate de GVW de 27 de tone.

Descarca GRATUIT aplicatia e-camion.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings