Noul Volvo FH cu I-Save reduce costurile cu până la 7%

Volvo Trucks introduce Volvo FH cu I-Save. Prin combinarea noului motor D13TC cu caracteristici actualizate de economisire a combustibilului, această nouă soluție poate reduce costurile cu combustibilul cu până la 7% în cazul operațiunilor pe distanțe lungi – fără a compromite capacitatea de rulare.

Conceput pentru operațiuni exigente de lungă durată, noul Volvo FH cu I-Save este cel mai eficient camion Volvo Trucks până în prezent. Prin combinarea noului motor D13TC cu funcțiile actualizate de economisire a combustibilului, acesta poate reduce costurile cu combustibilul cu până la 7%.

Cererea de transport în toată Europa crește, iar camioanele acoperă distanțe tot mai mari. În același timp, operatorii de transport se confruntă cu creșteri ale prețurilor la motorină, punând presiune asupra rentabilității.

„Volvo FH cu I-Save este răspunsul nostru la această provocare. Este o soluție completă care combină cea mai recentă tehnologie pentru a reduce substanțial consumul de combustibil în operațiunile de lungă durată. Și acest lucru se face fără a compromite manevrabilitatea „, spune Roger Alm, președintele Volvo Trucks.

Volvo FH cu I-Save este echipat cu noul motor D13TC, cel mai performant motor al Volvo Trucks de până acum. Dispune de pistoane cu un interior patentat în formă de undă care îmbunătățește arderea și crește eficiența prin directionarea căldurii și energiei către centrul cilindrilor. Energia excesivă din gazele de eșapament este apoi utilizată pentru a alimenta motorul printr-o turbină suplimentară în fluxul de evacuare, numită unitate Turbo Compound.

Motorul D13TC produce un cuplu suplimentar de până la 300 Nm, ceea ce înseamnă o accelerație mai redusă și este nevoie de combustibil pentru a menține o viteză constantă în traficul pe autostradă. Este soluția ideală pentru clienții ce parcurg distanțe lungi.

 Descarca GRATUIT aplicatia e-camion.ro

Alte caracteristici ale I-Save includ noile punți spate eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, un sistem actualizat I-See bazat pe hărți, care analizează și se adaptează gradientelor din față și include software-ul de schimbare a vitezelor optimizat pentru aplicații pe distanțe lungi. Creșterea combinată a eficienței tuturor acestor produse și servicii poate conduce la economii de costuri de combustibil cu până la 7% în comparație cu un motor D13 Euro 6 D Step *.

„Am adaptat fiecare aspect al lui I-Save pentru a se potrivi operatorilor ce parcurg distanțe lungi, în special celor care conduc de obicei mai mult de 120.000 km pe an”, spune Mats Franzén, director de strategie al Powertrain la Volvo Trucks. „Cu cât conduc mai mult, cu atât mai mult pot economisi. Este un motor puternic care oferă o experiență de conducere extrem de eficientă și fără probleme. ”

Volvo FH cu I-Save va fi disponibil la comanda din 11 martie 2019 pe piețele europene.

D13TC Euro 6 treapta D cu pachetul de combustibil de lungă durată (I-Save) față de D13 eSCR Euro 6 pas D fără pachetul de combustibil de lungă durată. Valoarea efectivă a consumului de combustibil va varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi utilizarea regulatorului de viteză, specificația vehiculului, încărcarea vehiculului, topografia actuală, experiența conducătorului auto și condițiile meteorologice.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings