5 motive pentru care să treceţi la foaia de parcurs electronică

Foaia de parcurs – coşmarul tuturor conducătorilor autovehiculelor de serviciu. Completarea permanentă a hârtiilor, înscrierea kilometrilor şi apoi rescrierea migăloasă în format electronic. Acum vom rezuma 5 motive pentru care să treceţi la foaia de parcurs electronică şi principalele avantaje ale acesteia.

Operaţiuni administrative

Cu foaia de parcurs electronică economiseşte atât angajatorul, cât şi angajatul foarte mult timp. Foaia de parcurs este generată în mod automat şi, astfel, angajatorul va face distincţia mai uşor între călătoriile în interes personal şi călătoriile în interes de serviciu şi dreptul la diurnă. Astfel, angajatul va scăpa de obligaţia înscrierii migăloase a fiecărei deplasări pe hârtie şi va avea siguranţa că informaţiile privind deplasările lui în interes personal sunt ascunse. Un mare avantaj este acela că toate documentele sunt în formă electronică şi, prin urmare, nu mai există obligaţia scanării documentelor. Datorită acestui lucru arhivarea devine mai uşoară şi mai clară.

Eficacitate

Sistemul Webdispečink vă permite optimizarea costurilor cu întreaga flotă auto. Principalul avantaj este monitorizarea uşoară a consumului de carburanţi, a stării tehnice a autovehiculelor şi a costului total al exploatării. De asemenea, în sistem pot fi monitorizate intervale regulate de întreţinere, evitând astfel costurile inutile cu defecţiunilor din cauza nerespectării acestora.

Descarca GRATUIT aplicatia e-camion.ro

Transparenţă

Soluţia noastră este transparentă pentru ambele părţi. Datorită foii de parcurs electronice, toate înregistrările devin clare. Cu informaţiile clare de la unităţile noastre veţi evita orice dispută privind scopul deplasărilor, activitatea efectuată de conducătorul auto sau orice alte discuţii legate de eficienţa exploatării.

Rapiditate

Dispuneţi imediat de informaţii privind deplasările şoferilor dumneavoastră. Aceste informaţii sunt uşor accesibile prin intermediul interfeţei web sau al aplicaţiei de pe telefonul dumneavoastră inteligent. Autorizarea pentru consultarea sistemului poate fi configurată cu limitări de vizualizare şi pentru angajaţii dumneavoastră. Webdispečink-ul permite, de asemenea, importul tuturor datelor privind alimentarea cu carburanţi  – întregul proces va dura câteva secunde, economisind astfel mult timp cu evidenţierea costurilor.

Siguranţă

Pe lângă eficienţa autovehiculelor şi a conducătorilor auto este, de asemenea, foarte importantă siguranţa în trafic. Unităţile noastre înregistrează atât derularea cursei, cât şi viteza maximă atinsă. Asiguraţi-vă că angajaţii dumneavoastră respectă regulile de circulaţie, reducând astfel riscul vătămării personale sau a altor persoane.

V-aţi decis? Pentru mai multe informaţii, nu ezitaţi să contactaţi serviciul nostru pentru clienţi.

SURSA: EUROWAG.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Privacy Policy Settings