Cum se va circula prin EuroTunnel dupa Brexit

Operatorul tunelului afirmă că este pregătit pentru cel mai grav scenariu, No Deal Brexit și că „marea majoritate” a traficului va putea trece direct prin controalele de la frontieră, potrivit euronews.com.

EuroTunnel a spus că șoferii de camioane vor fi obligați să completeze formularele vamale înainte de a părăsi Regatul Unit, astfel încât autoritățile să poată fi informate în prealabil cu privire la vehiculele care necesită controale suplimentare.

„Trebuie să ne asigurăm că traficul continuă să curgă fără probleme prin EuroTunnel, indiferent de statutul Brexit pe care îl avem. Deci, în caz de neconcordanță, ne-am pregătit pentru cel mai rău caz no-deal”, a spus John Keefe, directorul EuroTunnel.

Descarca GRATUIT aplicatia e-camion.ro

„Deci, când ajung în Franța, în Coquelles, vor avea un semn care îi va îndruma fie să continue direct pe autostradă de-a lungul liniei verzi, fie să meargă în zona de control de-a lungul liniei portocalii. „

Keefe a declarat că EuroTunnel a cheltuit 15 milioane de euro pentru infrastructură și pregătire suplimentară de la anunțarea Brexit-ului.

SURSA FOTO: www.eurotunnelfreight.com/uk
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Privacy Policy Settings