Monitorizare simplificată prin Dashboard interactiv

Managementul unei flote înseamnă că o mare parte a timpului o petreci cu extragerea și analiza datelor, ca să poți lua decizii informate în vederea eficientizării activităților companiei.

Fiindcă încercăm tot timpul să venim în sprijinul clienților noștrii, am dezvoltat o interfață interactivă în cadrul platformei de monitorizare prin GPS de la Fomco, o unealtă menită să simplifice procesul de analiză ale datelor colectate prin GPS. Această funcționalitate a primit numele de Dashboard, adică tablou de bord sau panou de control, acea pagină în care ai un rezumat general ale datelor flotei bazat pe setările făcute. Dashboard-ul este punct de colectare ale datelor privind  viteza vehiculelor, consumul, kilometrii făcuți sau starea lor, informații care sunt organizate în funcție de anumite criterii. Aceste grafice sunt menite să ușureze gestionarea flotei și Dashboard-ul valorifică avantajele comunicării vizuale. Așadar, mulțumită acestei interfețe, informațiile sunt convertite în infografice și diagrame colorate, care ușurează compararea lor unde nu mai trebuie să ții minte toate valorile numerice, ci dintr-o privire îți dai seama dacă rezultatul este pozitiv sau negativ.

Există multe avantaje care duc la utilizarea acestui instrument.

Unele dintre cele mai importante beneficii sunt următoarele:

 • Personalizabil- Dashboard-ul poate fi personalizat în funcție de necesități. Fiecare grafic poate fi setat în așa fel încât să prezinte cel mai valoros set de informații. Acest lucru permite fiecărui manager să vadă datele detaliate la un nivel optim pentru a-și eficientiza activitatea și pentru a-și atinge obiectivele.
 • Compact- Uită de vremurile când petreceai ore cu revizuirea și analiza rapoartelor diferite pentru a ajnge la o concluzie finală. Acest instrument îți permite să vezi, dintr-o privire, un raport de situație generală a informațiilor dorite.
 • Detaliat- Faptul, că ai toate informațiile în același loc nu înseamnă lipsa detaliilor. Dashboard-ul este dezvoltat cu abilitatea de a obține informații mai profunde, prin selectarea pur și simplu a criteriilor dorite.
 • Intuitiv- Nu este nevoie de instruire complicată și epuizatoare pentru ca să poți folosi această interfață. Dashboard-ul este proiectat pentru a fi intuitiv pentru orice utilizator. Designul grafic permite o navigare ușoară și fără probleme în cadrul informațiilor.

Obținând o vizualizare clară a tuturor datelor din flotă pe grafice personalizate, vei putea lua decizii în timp real bazate pe date concrete.

Analize dintr-o privire

Funcționalitatea Dashboard este cea mai nouă dezvoltare marca Fomco GPS menită să îmbunătățească experiența de analiză din cadrul sistemului de monitorizare.
Această funcționalitate este o unealtă care ne permite să vedem toate evenimentele importante pentru flota noastră dintr-o privire.
Putem seta grafice interactive privind distanța parcursă, consumul de combustibil, timpii de condus, viteza sau starea vehiculelor. Este ideal pentru flote auto mai mari de 2-3 vehicule, deoarece elimină necesitatea de a intra în analize complexe pentru fiecare vehicul pentru a extrage datele care ne interesează, astfel economisind foarte mult timp.

Cu ajutorul noului Dashboard poți vizualiza:

 • Distanța
 • Distanța total parcursă de flota noastră
 • Distanța parcursă pe zile și/sau vehicule
 • Combustibil
 • Consumul total
 • Consumul total pe zile și/sau vehicule
 • Timpi de condus
 • Timp condus total
 • Condus total pe zile și/sau vehicule
 • Viteză
 • Viteză totală
 • Viteză totală pe zile și/sau vehicule
 • Starea curentă a vehiculelor (total sau pe zile)

Toate rapoartele sunt dinamice și se pot redenumii după bunul plac, se pot actualiza la anumite intervale de timp în funcție de frecvența urmăririi flotelor sau se pot alege diferite perioade de timp dacă dorim să aducem date dintr-un anumit interval de zile/date. Fiecare grafic poate fi setat să se actualizeze de la fiecare 15 minute până la o dată pe zi, iar perioda analizată de la ziua respectivă până la luna precedentă.

La Fomco GPS avem nenumărate posibilități de a seta rapoarte din analize și evenimente care să se plieze pe nevoia fiecărui client, astfel încât prin sistemul de monitorizare să poți administra o flotă de vehicule indiferent de dimensiunea acesteia, într-un timp extrem de scurt.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings