Pall-Ex a inaugurat unul din cele mai moderne hub-uri de logistică din România

Pall-Ex România, liderul pieței de transport și distribuție expres de marfă paletizată, a inaugurat la finalul săptămânii trecute, la Sibiu, unul din cele mai moderne hub-uri de logistică existente pe plan național, prin intermediul căruia pot trece anual peste 1 milion de paleți.

Cross dock-ul este cel mai modern hub al Pall-Ex din Europa și reprezintă un etalon în domeniu, atât în ceea ce privește eficiența operațiunilor, cât și în ceea ce privește cantitatea de marfă paletizată manevrată.

Astfel, noul terminal are o suprafață de 6.000 metri pătrați și 24 de porți, ceea ce înseamnă că se pot încărca și descărca 24 camioane simultan. Mai mult, suprafeței din interior i se adaugă și parcarea de 3.000 metri pătrați, destinată exclusiv camioanelor care așteaptă să fie încărcate sau descărcate, pentru o și mai bună operativitate.

Proiectul este unul de amploare pentru Pall-Ex România, investiția totală în proiectarea, construcția și dotarea terminalului la cele mai înalte standarde din domeniu depășind 6 milioane de euro.

Beneficiile noului terminal, atât pentru companie și, cel mai important, pentru clienții acesteia, vor fi însă vizibile din prima lună de funcționare: capacitatea numărului de paleți manevrați crește de la 2.000 la 3.500 de paleți pe noapte, iar timpul de încărcare și descărcare al camioanelor scade de la 7 la 5 ore.

Suntem mândri de rezultatul muncii noastre din ultimul an: totul a fost schițat, proiectat și realizat în funcție de experiența noastră de până acum în transportul de marfă paletizată. Noul hub ne reprezintă atât ca viziune, cât și ca modalitate de a face lucrurile: serios, la timp, și cu accent pe calitatea serviciilor. Ce ne bucură însă cel mai mult este că toți clienții care aleg serviciile Pall-Ex România vor beneficia de avantajele noului hub așa că abia așteptăm să punem lucrurile în mișcare! Operațiunile vor începe să funcționeze în noua locație a hub-ului la finalul lunii aprilie. ” a declarat Danor Ionescu, CEO-ul Pall-Ex România.

Noul hub găzduiește de asemenea și sediul central al companiei. Angajații Pall-Ex se vor bucura de un spațiu de birouri modern, cu multe facilități, în a cărui amenajare s-a ținut cont de conceptul de muncă colaborativă, în care oamenii sunt încurajați să interacționeze cât mai mult și să găsească soluții împreună.

Pall-Ex operează după un model inovator de business, astfel că, lucrând în cadrul unei rețele cu transportatori si distribuitori locali, livrează mărfuri paletizate în 24-48 ore, pe întreg teritoriul României. Promisiunea companiei, de a livra nu doar mărfuri paletizate, ci și promptitudine, este de peste 98,5% din cazuri, aceasta fiind rata de livrări la timp a Pall-Ex România.

Totodată, compania deține și cea mai întinsă rețea de depozite a unei companii de logistică autohtone, având 38 de locații în țară. De la lansarea pe plan național, din 2011 și până în prezent, Pall-Ex a transportat peste 2 milioane de paleți în România și își propune ca, odată cu lansarea noului hub, să ajungă la peste 2,7 milioane de paleți până la finalul anului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings