Nikola Tre construit exclusiv pentru piața europeană

În cadrul evenimentului Nikola World de la WestWorld din Scottsdale, CEO-ul Nikola, Trevor Milton, a prezentat în premieră Nikola Tre. Camionul propulsat de motoare electrice și celule de combustie, este dedicat exclusiv pieței europeane.

Trevor Milton a declarat în fața participantilor la eveniment că „vrem să transformăm totul în industria de transport”. „Cu viziunea lui Nikola, lumea va fi mai curată, mai sigură și mai sănătoasă”.

Pentru piața europeană, președintele Nikola Mark Russell și Milton au prezentat în premieră Nikola Tre. „Cu o autonomie cuprinsă între 500 și 750 de mile, în funcție de încărcătură, acest vehicul va avea un consum redus de combustibil iar alimentarea cu hidrogen se va face în mai puțin de 15 minute”, a spus Russell. „Gândiți-vă la Europa, fără a mai avea camioane diesel”, a spus Milton. „Drumurile vor fi curate, liniștite și frumoase.”

O mai bună aerodinamică, folosirea energiei numai atunci când este necesar, fără frânare la ralanti, frânare regenerativă și motoarele electrice cat și celulele de combustie foarte eficiente sunt câțiva factori care conferă noului camion Nikola un avantaj în ceea ce privește economia de combustibil.

Fără motorul diesel, Nikola a putut să modifice poziția soferului la volan, să adauge un parbriz panoramic pentru o vizibilitate generală mai bună. Oglinzile camerei digitale oferă o vizibilitate suplimentară și reduc considerabil unghiurile cu vizibilitate redusă. În timpul comutării, camerele se reglează automat cu mișcarea remorcii. Majoritatea funcțiilor vehiculului și comenzile șoferului sunt controlate cu ajutorul ecranului tactil de 17 ” montat central.

Nikola Tre este o adaptat restricțiilor de dimensiune și de lungime din Europa. Acesta se poate comanda în diverse configurații, cu o putere variind de la 368 kW la 736 kW.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings