DAF Trucks a livrat două camioane complet electrice companiei Contargo din Germania

DAF Trucks a livrat două camioane complet electrice companiei Contargo din Germania. Contargo este o filială a liderului internațional Rhenus Group. DAF CF Electric, dotat cu tehnologia E-Power de la VDL, este utilizat pentru transportul containerelor în jurul terminalelor din zona Rinului de Jos. 

Richard Zink, Director Marketing & Sales și membru al Consiliului de administrație al DAF Trucks, a înmânat cheia CF Electric către Michael Viefers, membru al Consiliului de administrație al grupului Rhenus. Rhenus Group este o companie globală de servicii logistice, specializată în Logistica. Are o cifră de afaceri de 4,8 miliarde de euro, peste 610 de locații in întreaga lume și are 29 000 de angajați. Cele două camioane CF Electric se alătură flotei specializate Contargo, care manipulează un volum total de 2 milioane de containere pe an.

„Este clar că sectorul transporturilor se află pe marginea unei transformări majore”, afirmă Richard Zink. „Ia-o pe traseul mai bun este scopul lui Contargo și sunt extrem de mândru că putem susține această misiune și reușim încă o dată cu două camioane DAF CF Electric. Acestea reprezinta „calea cea mai bună”, deoarece camionul electric va deveni ceva normal în mai multe  zone urbane în viitor, în întreaga Europă. „Zink continuă:” Suntem încântați că ne putem lărgi experiența cu camioanele electrice în colaborare cu companii precum Rhenus. Datele pe care le colectăm atât despre tehnologie, cât și despre desfășurarea operațională vor alimenta specificațiile pentru modelele finale de producție, asigurându-se astfel că se vor potrivi perfect cerințelor pieței „.

„Suntem foarte mândri că suntem printre primii care conduc aceste DAF-uri de pionierat”, afirmă Jürgen Albersmann, Managing Director la Contargo. 

Camioanele electrice DAF CF vor avea baza în Duisburg și vor fi utilizate pentru livrări locale de containere în cadrul flotei de camioane convenționale Contargo. 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings