Noile tarife pentru eurovigniete valabile incepand cu 1 iulie 2019

Incepand cu 1 iulie 2019 vor intra in vigoare noile tarife pentru eurovigniete (Olanda, Suedia, Danemarca si Luxemburg).

Conform comunicatului de presa furnizat de compania AGES Maut System GmbH & Co. KG, incepand cu 01.07.2019 se vor majora tarifele pentru eurovignietele valabile in Olanda, Luxembourg, Suedia si Danemarca.

Noul tarif pentru eurovignieta de o zi va fi de 12 € si va intra in vigoare de la 1 iulie 2019.

Restul tarifelor valabile pentru eurovignietele saptamanale, lunare si anuale se vor majora in doua etape, astfel:

    1. In prima etapa, incepand cu 1 iulie 2019, se vor majora tarifele pentru vehiculele de mare tonaj cu norma de poluare Euro 0 pana la Euro 4.
      Pentru vehiculele  Euro 5 si 6 tarifele raman neschimbate in cazul eurovignietelor saptamanale, lunare si anuale.
    2. Incepand cu 1 ianuarie 2020, in cea de-a doua etapa, va fi introdusa o majorare numai pentru vehiculele cu norma de poluare Euro 5.

Sursa: https://zoek.officielebekendmakingen.nl

La data de 27.05.2019 vor fi afisate noile tarife pentru eurovigniete pe portalul www.eurovignettes.eu iar eurovignietele vor putea fi rezervate pentru perioade incepand cu 1 iulie 2019.

Eurovignieta poate fi rezervata si platita direct cu cardul Shell pe portalul www.eurovignettes.eu sau in statiile Shell din lista de pe site-ul AGES.

Recomandam clientilor Shell ca odata cu noile majorari de tarife aplicate sa se asigure de faptul ca limitele active pe carduri sunt suficiente si nu impacteaza buna functionare a cardurilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings