Un alt Mercedes-Benz eActros a fost livrat, de această dată companiei de logistică Dachser

Mercedes-Benz Trucks a livrat un alt eActros către un client. Furnizorul internațional de logistică Dachser integrează camionul electric de 18 tone în flota sa, acesta va fi testat în mod regulat în și în jurul orașului Stuttgart. Livrarea vehiculului a avut loc la centrul de logistică Dachser din Kornwestheim lângă Stuttgart. EActros face parte din așa-numita „flotă de inovare” de la Mercedes-Benz Trucks pentru testarea practică a camioanelor electrice grele.

Martin Kehnen, șeful companiei CharterWay Rental & Key Account Management pentru Germania la Mercedes-Benz Trucks explică: „EActros sa dovedit deja în numeroase operațiuni practice ca o alternativă curată și liniștită pentru sarcinile de distribuție urbană. Prin aceast test, dorim să obținem informații valoroase care să ne ajute să dezvoltăm în continuare vehiculul pentru producția de serie. ”

Dachser va folosi eActros pentru a livra mărfuri generale – adică transporturi paletizate de peste 32 kg, care sunt prea mari și grele pentru expedieri obișnuite – către clienții săi din centrul orașului Stuttgart. În plus, eActros va aproviziona, de asemenea, microhubul Dachser din cartierul Heslach din Stuttgart. 18 paleți se pot încărca în eActros.

„Mercedes-Benz eActros este o componentă integrantă a conceptului nostru de logistică urbană”DACHSER livrare fără emisii  „, în cadrul căruia vom livra marfă generală fără emisii locale, inițial în Stuttgart, dar mai târziu și în alte orașe. Cu o autonomie de până la 200 km, eActros acoperă confortabil distanța zilnică necesară de aproximativ 80 de kilometri între filiala noastră Dachser din Kornwestheim și zona de livrare din Stuttgart. Incărcarea bateriilor se va face noaptea în depozitul nostru „, explică Stefan Hohm, Corporate Director Corporate Solutions, Research & Development la Dachser.

Din martie 2018, două vehicule FUSO eCanter de la Daimler Trucks fac parte din flota companiei Dachser din Stuttgart și Berlin. Camionul de 7,5 tone electric este, de asemenea, un jucător cheie în mixul de vehicule fără emisii din flota Dachser.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings