Mercedes-Benz a fost, pentru a treisprezecea oară, Mașina Oficială a Festivalului Internaţional de Film Transilvania

Între 31 mai – 9 iunie, Mercedes-Benz România a fost, pentru a treisprezecea oară, Mașina Oficială a Festivalului Internațional de Film Transilvania, primul și cel mai mare festival din România dedicat filmului de lungmetraj, ajuns la cea de-a XVIII-a ediție.

Sub conceptul „Mercedes-Benz & TIFF. Experiențe conduse de emoție și inteligență”, ce reflectă valorile împărtășite de cei doi parteneri, Mercedes-Benz a fost scenaristul unor momente memorabile pentru toți invitații: de la călătorii de 5* la bordul autoturismelor și provocări creative pentru actorii din programul „10 pentru Film”, la concert de muzică clasică și întâlniri cu oameni talentați.

SUV-urile Mercedes-Benz GLC și limuzinele Clasa E au desăvârșit experiența cinefililor și cineaștilor prezenți în Cluj-Napoca pe durata festivalului, dar și pe covorul roșu, la Galele de deschidere și de închidere ale ediției TIFF.18. Flota auto a TIFF a fost completată de autovehiculele comerciale ușoare Mercedes-Benz Vito și Sprinter acordate organizatorilor, pentru suportul logistic.

Cea de a XVIII-a ediție a TIFF a marcat și o premieră la nivel național: noul Mercedes-Benz Clasa V, lansat la începutul acestui an la Stuttgart, a avut debutul local în cadrul festivalului. Invitații Mercedes-Benz la TIFF au fost primii care s-au bucurat de un V-eekend întreg cu Clasă, având o experiență de conducere unică, amplificată de designul modern și de eleganța expresivă a noii Clase V.

„Mercedes-Benz are un parteneriat de tradiție cu Festivalul Internațional de Film Transilvania și mă bucur că am participat la ediția din acest an. A fost o plăcere să descopăr cum atmosfera vibrantă a festivalului încarcă orașul și mă bucur că am avut ocazia să îmbogățim întreaga experiență prin intermediul autovehiculelor noastre.”, a declarat Martin Schulz, Managing Director Passenger Cars și CEO Mercedes-Benz România.

Sprijinit de Mercedes-Benz, proiectul TIFF „10 pentru Film” a continuat și în acest an, cu scopul de a promova noi generații de actori în cinematografia românească. Numărul 10 a reprezentat laitmotivul întregului proiect realizat anul acesta: 10 zile de festival, 10 actori, 10 ani de parteneriat Mercedes-Benz și Cătălin Ștefănescu. Conduși de Cătălin Ștefănescu, actorii au co-creat un scurtmetraj original – Drive the next line, o incursiune în universul TIFF.

„Experiențele conduse cu emoție și inteligență descriu perfect cei 13 ani ai poveștii Mercedes-Benz la TIFF, o poveste plină de momente unice și oameni talentați. 10 zile de festival, 10 actori, 10 ani alături de Mercedes-Benz – anul acesta am avut ocazia să redescopăr semnificația acestui număr și să observ că nu înseamnă doar perfecțiune, ci curaj, talent, inspirație, emoție. An de an, alături de Mercedes-Benz, mă las inspirat atât de actori ambițioși aflați la începuturile carierei lor în film, cât și de colegi consacrați, pe care îi admir.”, a declarat Cătălin Ștefănescu, Ambasador de Brand Mercedes-Benz.   

Printre personalitățile care au intrat în universul TIFF la bordul limuzinelor Mercedes-Benz s-a numărat și actorul american Nicolas Cage. Actorul a primit la Cluj-Napoca Trofeul Transilvania pentru contribuţia adusă cinematografiei mondiale.

În ultima seară a TIFF, atmosfera elegantă de pe covorul roșu a fost acompaniată de Cvintetul Classis, prin reinterpretări ale pieselor din producții cinematografice de renume, moment artistic realizat cu sprijinul Mercedes-Benz. În cadrul Galei, Cătălin Ștefănescu a oferit, în numele Mercedes-Benz, Premiul de Excelență pentru contribuția adusă cinematografiei românești actorului Marcel Iureș.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings