Renault Trucks lansează noua ediție limitată, T High 1894

Renault Trucks își sărbătorește cei 125 de ani de istorie cu o nouă ediție limitată, numită T High 1894 Edition. Combinând un stil modern cu aluzii la istoria mărcii, doar 125 dintre aceste vehicule sunt comercializate în Europa. 

Pentru a sărbători cei 125 de ani de experiență și inovație, Renault Trucks lansează noua ediție limitată, T High 1894 Edition. Producătorul francez aduce un tribut rădăcinilor sale cu acest vehicul, care prezintă culorile logo-ului Berliet.

Caroseria este vopsită în albastru exclusiv la miezul nopții, în timp ce anumite părți ale vehiculului, inclusiv grila radiatorului, sunt evidențiate în galben auriu și alte componente, cum ar fi hub-urile, sunt vopsite în roșu. T High 1894 este echipat, de asemenea, cu un corn galben auriu și set de lumini pe acoperișul cabinei.

Diverse detalii grafice despre caroserie, cum ar fi semnătura „Edition 1894” pe ambele părți și pe spatele cabinei, sporesc forma corpului și adaugă dinamismul vehiculului. Flanșele laterale prezintă un logo special conceput pentru această ocazie, cu contururile camioanelor iconice ale mărcii care formează o formă de diamant – logoul Renault Trucks – cu logotipul Berliet – o locomotivă – în centru.

Interiorul cabinei afișează același cod de culoare, cu bordul și volanul albastru, iar interiorul ușilor au o decorație roșie și albastră. Învelișul roșu al fantelor de aer adaugă atingerea finală a armoniei interioare a vehiculului. Scaunele din piele neagră Recaro® au o tăiere roșie a cusăturii, în timp ce tetiera este brodată cu semnătura „Ediția 1894” în galben auriu.

Această ediție limitată include, de asemenea, un echipament de vârf pentru îmbunătățirea confortului șoferului, cum ar fi bordul panoramic cu un ecran LCD „Edition 1894” și un ecran secundar ROADPAD + cu cameră de mers înapoi. În ceea ce privește puterea, T High 1894 este echipat cu un motor de 13 L de 520 CP.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Privacy Policy Settings