Un nou brand în portofoliul Hödlmayr Logistics România

De scurt timp, profesioniștii de la Hödlmayr sunt responsabili de distribuirea tuturor autovehiculelor Dacia fabricate în Pitești către dealerii din Germania – volumul este de aproximativ 22.000 de vehicule pe an, ceea ce înseamnă până la 450 de unități distribuite pe săptămână.

„Am reușit încă o dată să ne diferențiem datorită conceptului nostru holistic de transport – suntem cunoscuți în această branșă pentru eficiență și fiabilitate. Această imagine și încrederea care ne este acordată sunt rezultatul muncii noastre asidue și a investițiilor permanente din ultimii 17 ani în afacerea noastră de bază – logistica transportului de vehicule”, subliniază cu mândrie Tamer Sen, Directorul General al Hödlmayr Logistics România.

 „Conceptele noastre multimodale ne asigură tot mai frecvent un avantaj competitiv decisiv în cadrul grupului și reprezintă, de asemenea, o piesă esențială a puzzle-ului viziunii noastre corporative, Go Green – Go Hödlmayr„, adaugă CEO-ul Hödlmayr, Johannes Hödlmayr, mulțumind filialei din România pentru capacitatea sa excepțională de răspuns, necesară pentru prelucrarea rapidă a comenzilor și organizarea logistică.

Hödlmayr Logistics România

Hödlmayr Logistics România este a doua companie de logistică de transport auto din România, numărând în prezent peste 200 de angajați. Flota de vehicule este compusă din peste 100 de transportoare speciale. Sediul din Bascov include o capacitate de depozitare pentru cca.  5.000 vehicule și asigură – pe lângă soluțiile de transport și numeroase măsuri de service și de finisare și asigurare a calității. Cifra de vânzări a filialei Hödlmayr s-a ridicat în anul precedent, (2018) la 21 milioane Euro.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings