40 de locuri noi de parcare pentru camioane în zona Breisgau

Pe B31, lângă Rötenbach (districtul Breisgau-Hochschwarzwald), există o nouă zonă de realimentare și odihnă, cu 40 de locuri de parcare pentru camioane. Pe o suprafață de aproximativ 26.000 mp, s-a creat o nouă parcare dotată cu toate facilitățile benzinărie, toalete, dușuri.

Construcția acestei parcări a costat peste 10 milioane de euro și urmărește să atenueze, printre altele, problema parcării pentru camioane, având în vedere un volum din ce în ce mai mare de trafic de marfă în viitor. 

Până la 40.000 de locuri de parcare lipsesc

Mai rămân câteva lucruri de făcut, în special pentru locurile de parcare pentru camioane. Astfel, in urma unui studiu efectuat de BGL, se estimeaza ca in jur de 35.000 – 40.000 de locuri de parcare pentru camioane lipsesc de lângă autostrăzi. Baza acestei estimări, potrivit BGL, este un studiu realizat de asociația VEDA în toamna anului 2017, potrivit căruia a fost identificat un deficit temporar de 31.000 de locuri de parcare pentru camioane.

 Asociația presupune că cererea pentru noi locuri de parcare pentru camioane va continua să crească în următorii ani, pe lângă „calculul” existent, din cauza creșterii prognozate a traficului de marfă. 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Privacy Policy Settings