DKV Euro Service a început instalarea aparatelor de bord DKV BOX Europe

DKV este în plin proces de instalare a aparatului de bord DKV BOX Europe, prin intermediul căruia se vor putea deconta taxele de drum din Europa. Dispozitivul a fost validat pentru decontarea taxei de drum din Germania, Belgia și Austria, iar în perioada următoare aria de acoperire se va extinde cu Franța, Spania, Portugalia, tunelurile Liefenshoek (Belgia) și Warnow și Herren (Germania). Dar planurile sunt ca, treptat, să fie adăugate și Italia, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovenia și Norvegia în listă, pentru a deservi cât mai multe piețe și a facilita eliminarea cât mai multor dispozitive de bord clasice, individuale. Astfel, 12 țări vor putea fi tranzitate cu ajutorul DKV BOX Europe.

Avantajele DKV BOX Europe se extind mai departe de alternativa la o sumedenie de aparate de bord, prin posibiltiatea de configurare facilă de la distanță, administrarea din platforma ușor de folosit DKV Toll Manager, posibilitatea de reconfigurare rapidă și mutarea de pe un vehicul pe altul, dar și integrarea tuturor informațiilor într-o singură factură DKV și în contul eREPORTING.

„Am început să livrăm unități DKV BOX Europe, ceea ce înseamnă că, deja, camioanele clienților DKV pot tranzita mai ușor anumite țări din Europa. Este primul pas către viitorul decontării taxelor, pentru că, pe măsură ce vom adăuga noi țări în zona de acoperire, mobilitatea va fi maximă”, a declarat Cătălin Constantinescu, Managing Director DKV Euro Service România.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings