Costul real/ km – soluția WebEye

Auzim tot mai des în domeniul transporturilor întrebarea “De ce WebEye?”

Am încercat să obținem un răspuns discutând cu reprezentanții companiei.

Iată la ce concluzie am ajuns!

În ziua de azi, orice transportator are un sistem de monitorizare sau management flotă auto. Dar oare cât de eficient este acesta? Cu ce comparăm, dacă nu avem date complete? Chiar dacă, la prima vedere, toate sistemele fac același lucru, WebEye reușește să pună transportatorul față în față cu realitatea.

Cum face asta? Ce diferențiază soluția WebEye?

Majoritatea sistemelor de telematică sunt conectate la CAN-ul mașinii, oferind date brute legate de parametrii acestora. WebEye nu doar monitorizează aceste date brute, dar le și analizează și livrează, în final, transportatorului  imaginea reală, bazată pe cifre clare, a modului în care funcționează flota sa.

Transportatorul știe astfel cu exactitate cât combustibil se consumă, cât de corect este exploatată mașina (prin funcția DrivingStyle care analizează stilul de condus al șoferilor) și dacă șoferii respectă programul de lucru, element important mai ales în cazul flotelor cu activitate de transport în spațiul UE.

WebEye pune astfel la dispoziția transportatorilor pârghiile necesare pentru a avea un management eficient al companiei. Cel mai adesea, clienții WebEye își declară satisfacția în legătură cu faptul că au reușit, cu ajutorul acestei soluții telematice, să determine costul real/ km.

Recent, WebEye a introdus abonamentul telematic TaaS, care elimină orice investiție inițială. În această situație, orice companie care dorește să implementeze o soluție telematică poate testa, fără niciun cost, serviciile WebEye și să aleagă abonamentul potrivit activității sale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings