Mon-ex: O unealtă în interpretarea rapoartelor de monitorizare (P)

Raportarea este un element esențial al gestionării flotei, însă găsirea timpului pentru a interpreta  rapoartele poate fi o provocare. Având în vedere acest lucru, Fomco GPS a adăugat o funcționalitate nouă la serviciul de urmărire a vehiculelor: Monitorizare externalizată.

Pentru a putea conduce într-un mod eficient o flotă de vehicule, companiile au nevoie la timp de toate informațiile referitoare la flota lor.

Serviciul de Monitorizare externalizată a fost dezvoltat și implementat la sfârșitul anului 2015. Această funcționalitate este soluția la volumul mare de solicitări venite din partea clienților noștrii, care aveau nevoie de ajutor în interpretarea evenimentelor legate de consumul de combustibil și a altor rapoarte.

În urma unei analize bazată pe aceste cereri, am venit în întâmpinarea clienților noștri cu serviciul de monitorizare externalizată, ca și un plus la investiția efectuată în unități de monitorizare și sonde litrometrice pentru urmărirea consumului de combustibil.

Avantaje:

 • Se fac verificări zilnice amănunțite pentru ziua anterioară
 • Interpretare obiectivă
 • Personal calificat, cu experiență
 • Elimini costurile cu angajarea personalului responsabil de interpretare

Procesele transparente și comprehensibile reprezintă baza muncii zilnice în orice companie. Prin urmare, acordăm o importanță deosebită raportării rapide a neregulilor observate în graficele din platforma de monitorizare și trimitem alertă prin e-mail, care este adaptat nevoilor specifice ale clienților noștri. Cu ajutorul acestor notificări obțineți nu numai o prezentare completă a situației actuale, dar – datorită transparenței complete a procesului – aveți și baza de informații pe care o solicitați pentru implementarea rapidă a măsurilor de optimizare necesare sau pentru a pregăti decizii strategice importante pe termen lung.

Care sunt beneficiile acestui serviciu?

Primiți o informare zilnică asupra stării echipamentelor montate, a activității zilnice și a consumului de combustibil cu o atenționare asupra eventualelor sustrageri de combustibil. Chiar dacă aceste informații sunt disponibile tuturor care folosesc platforma noastră de urmărire, timpul alocat analizării acestor diagrame poate fi destul de mare, timp care ar putea fi folosit în eficientizarea activității.

Se verifică și se trimit alerte despre:

 • Scăderi de combustibil nejustificate
 • Pierderi semnal
 • Sabotarea echipamentului
 • GPS deconectat
 • Starea echipamentelor
 • Dacă se doresc, la cerere se pot trimite alerte și pentru alte evenimente, de exemplu: staționare în ralanti, accelerări, etc.

În zilele noastre este crucială viteza cu care ajunge la un manager de flote informația. Cu ajutorul acestei funcționalități sunteți informați și când sunteți în afara biroului, un beneficiu pentru cei care vor să fie la zi cu activitatea și starea vehiculelor monitorizate.

Avantajele Monitorizării externalizate:

 • Interpretarea datelor furnizate de GPS și sonda litrometrică de către o echipă de profesioniști, cu experiență in acest domeniu.
 • Aveți siguranța unei analize precise și imparțiale.
 • Nu mai este necesară urmărirea continuă a flotei Dvs. ,deoarece sunteți avertizați prin e-mail de eventualele scăderi nejustificate sau sabotari ale echipamentelor montate pe mașinile Dvs.
 • Primiți zilnic un raport interpretat cu tot ce se întâmplă în cadrul flotei Dvs. de mașini monitorizate.
 • Primiți rapoarte săptămânale privind km parcurși, cantitatea de combustibil consumat, alimentările și traseele efectuate.
 • Primiți raport centralizator lunar cuprinzând întreaga activitate a flotei pe luna respectivă.
 • Oferim pachete personalizate în funcție de nevoile dvs.

Beneficiile serviciului de Monitorizare externalizată sunt multiple, una dintre cele mai importante fiind timpul prețios câștigat, pe care îl puteți folosi constructiv prin faptul că urmărim în locul Dvs. flota monitorizată. Pe de altă parte, nu veți mai avea dubii în interpretarea evenimentelor și a eventualelor sustrageri, având în spate o echipă pe care vă puteți baza și care vă răspunde la întrebările pe care le aveți.

Urmărirea lucrurilor este importantă atunci când vine vorba de gestionarea flotelor de vehicule. Sistemul nostru de raportare vă ajută să vă mențineți o poziție fermă asupra flotei dumneavoastră.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings