Design special pentru camionul MAN TGX

Pentru a marca 500 de ani de la moartea lui Leonardo da Vinci, compania „Medici Style“ a pregătit un design special pentru camionul MAN TGX 18.500.

Compania italiană Medici Style Srl, din regiunea Reggio Emilia, este cunoscută pentru interioarele exclusiviste din piele pe care le dezvoltă pentru industria auto. De data aceasta, în locul personalizării unui supercar a fost vorba de un camion MAN TGX 18.500.

Compania care din 1973 personalizează interioare și volane de mașini spor a creat acum o personalizare specială pentru a marca cei 500 de ani de la moartea lui Leonardo da Vinci.

Camionul MAN TGX 18.500 nu a fost personalizat doar la interior ci și la exterior cu un colant pe care se regăsesc toate proiectele dezvoltate de Leonardo da Vinci, de la mașina zburătoare și până la balonul cu aer cald. Designul, completat și cu notițele maestrului, acoperă părțile laterale, dar și partea din față a camionului, iar pe partea din spate este chiar un portret al lui Leonardo da Vinci.

Compania Basic Media a fost responsabilă cu designul exterior și a folosit pentru asta o folie profesională de colantare de la 3M pe care a aplicat un print digital.

Interiorul a fost conceput în exclusivitate de compania Medici Style care a creat o adevărată operă de artă, exact în stilul lui Leonardo. Scaunele, volanul, tapițeria ușilor, dar și saltelele patului au fost personalizate cu obiecte legate de maestrul italian.

Pentru tapițerie s-au folosit două tipuri de piele, pe una dintre ele fiind printate digital toate motivele care fac legătura cu da Vinci. Cusăturile speciale dau întregului proiect un aspect și mai elegant. În prim plan a stat “Omul vitrovian”, cea mai cunoscută operă a lui da Vinci.

SURSA: manmagzin.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings