Blok ‘N’ Mesh și-a mărit flota cu 26 de vehicule MAN

Blok ‘N’ Mesh, compania din Marea Britanie specializată pe transportul de garduri, porți, bariere și produse similare, și-a mărit flota cu 20 de vehicule MAN TGM 18.250 și șase vehicule MAN TGL 8.190.

Compania Blok ‘N’ Mesh, cu sediul în Knowsley în Marea Britanie, a achiziționat șase vehicule de 7,5 tone MAN TGL 8.190 și 20 de noi vehicule MAN TGM 18.250. Acestea vor fi livrate în următoarele șapte luni, iar investiția se ridică la suma de 2,5 milioane de euro.

Toate vehiculele sunt echipate cu platforme speciale pentru a transporta garduri, bariere, porți și sisteme de gestionare a situaților din trafic. Toate camioanele de 18 tone sunt echipate cu macarale Hiab X-HiDuo 158.

Două dintre noile camioane MAN TGM au cabina lungă L cu un pat confortabil în standard. Pentru celelalte vehicule, Blok ‘N’ Mesh a ales versiunea cu cabină scurtă C, care cu o lățime de 2,24 este foarte spațioasă și ideală pentru livrări regionale.

Toate vehiculele sunt echipate cu cele mai noi echipamente și sisteme de siguranță precum asistență la virare, camere pentru unghiul mort sau camere pentru o vizibilitate mai bună pe față și spate. De asemenea, toate camioanele de 18 tone sunt echipate cu sistemul speecial Hiab Boom Deployment Assistant System (BDA), care împiedică mișcarea camionului atunci când macarau nu este fixată în poziția de transport.

Noile vehicule sunt echipate cu sistemul telematic MAN Fleet Management care garantează o eficientă sporită pe toată perioada utilizării. Toate informațiile disponibile în acest sistem se pot verifica și prin intermediul aplicației speciale MAN Fleet Management, toate inforațiilee putând fii transmise și în timp real la sediul central al companiei.

Blok ‘N’ Mesh, companie fondată la Liverpool în urmă cu peste 30 de ani, nu livrează garduri de protecție, sisteme de gestionare a traficului și alte sisteme de protecție pentru firmele de construcții din Marea Britanie ci și pentru companii din Germania, Franța, Belgia, Austria și Luxemburg.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings