10 vehicule Mercedes-Benz eVito pentru Amazon în Munchen

Zece autoutilitare eVito au fost livrate la centrul Amazon din Munchen-Daglfing. Autoutilitarele sunt echipate cu varianta lungă a caroseriei și toate sunt vopsite în obișnuitele culori gri închis ale companiei Amazon. Acestea sunt deja în funcțiune la Munchen si vor urma mai multe livrări de vehicule in viitor, pentru a extinde în continuare flota Amazon exploatată electric. Autoutilitarele se încarcă la centrul Amazon din Munchen unde a fost instalată o infrastructură de încărcare alimentată corespunzător în acest scop.

Ștefan Sonntag, Head of New Vehicle Sales în cadrul organizației de vânzări Mercedes-Benz Vans pentru Germania, spune: „Livrările expres ale coletelor în oraș reprezintă câmpul de operare ideal pentru vehiculele electrice. De aceea suntem atât de încântati că Amazon a optat pentru eVito și acum va fi, în măsură să ofere șoferilor și clienților săi din zona München toate avantajele pe care le oferă vehicule auto fără emisii, cu impresionantele noastre Mercedes-Benz Vans. ”

Adam Elman, Senior Lead for Sustainability Amazon în Europa, adaugă: „Suntem foarte încântați de continuarea colaborării noastre cu un partener incredibil, care ne va permite acum să folosim vehicule electrice în flota noastră din Munchen. Amazon a fost co-fondat recent „Climate Pledge„ și se străduiește să pună în aplicare condițiile Acordului de la Paris privind schimbările climatice din 2040 – cu zece ani înainte de data de îndeplinire definită a Acordului din 2050. Parteneriate puternice precum acesta cu Daimler ne vor permite să atingem acest obiectiv”.

eVito potrivit pentru operațiunile urbane

EVito este, mai presus de toate, acasă în jungla urbană și este ideal pentru sarcinile de transport expres, fără emisii locale. Capacitatea bateriei de 41 kWh asigură o autonomie între 150 și 184 de kilometri [1] . Și chiar și în condiții nefavorabile – cum ar fi temperaturile iernii – clienții se pot aștepta la o distanță de aproximativ 100 de kilometri. După un timp de încărcare de șase ore, vehiculul este din nou disponibil pentru utilizare [2]. Unitatea electrică cu baterii oferă 85 kW la ieșire și poate atinge un cuplu de până la 295 de Nm, care este adaptat optim pentru operațiunile urbane. Dacă eVito este utilizat predominant în zonele din interiorul orașului, viteza maximă de 80 km / h merge ușor pe rezervele de energie și crește autonomia vehiculului. În mod alternativ, poate fi configurată o viteză maximă de până la 120 km / h. Poziționarea bateriei în zona de pardoseală a eVito creează un interior dimensionat generos, fără a se încadra în volumul de sarcină disponibil. Autoutilitara de dimensiuni medii poate fi comandată pe două lungimi diferite: în versiunea de bază cu o lungime totală de 5140 milimetri sau într-o versiune extra-lungă care măsoară 5370 milimetri. Alături de varianta pentru transportul de mărfuri,2 emisii: 0 g / km) [3] se poate comanda si varianta pentru operațiuni de transport de pasageri.

[1] Intervalul a fost determinat pe baza Directivei 692/2008 / CE. Intervalul depinde de configurația vehiculului și, în special, de restricția de viteză maximă selectată. Intervalul real depinde, de asemenea, de stilul de conducere individual, de condițiile de drum și de trafic, de temperatura exterioară, de utilizarea sistemului de încălzire / răcire și poate diferi.

[2] Durata procesului de încărcare a bateriei depinde de infrastructura de încărcare.

[3] Consumul electric a fost determinat pe baza Directivei 692/2008 / CE. Consumul electric depinde de configurația vehiculului și, în special, de restricția de viteză maximă selectată.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings