FUSO eCanter a ajuns în Scandinavia

FUSO eCanter, camionul integral electric al celor de la Daimler Truck a ajuns în Scandinavia – cea mai importantă regiune a Europei în ceea ce privește durabilitatea. Două vehicule operează acum în capitala Danemarcei Copenhaga. Ministrul danez al transporturilor, Benny Engelbrecht, a predat personal cele două FUSO eCanter companiilor daneze „Citylogistik” și „Aarstiderne”.

Ambii clienți au scopul de a reduce emisiile de CO2 și de a schimba logistica transportului în mediul urban. Astfel, FUSO eCanter fără emisii locale este vehiculul potrivit pentru a oferi soluții de transport și logistică ecologice.

Christoph Fitz, șeful de vânzări și marketing FUSO Europe subliniază importanța acestei livrări pe o nouă piață și pentru mobilitatea electrică în ansamblu: „Urbanizarea este o tendință globală majoră care crește rapid la fel ca cererea de mărfuri în orașe. Astfel, camioanele sunt și vor rămâne coloana vertebrală indispensabilă a societății. Cu fiecare nouă metropolă din Europa în care se află eCanter, contribuim durabil nu numai la vizualizarea viitorului logisticii din oraș, ci și la trecerea în ritmul său. „

Îmbunătățirea vieții urbane în nouă orașe europene

Odată cu predarea în Danemarca, FUSO eCanter rulează deja în nouă orașe europene din Germania, Marea Britanie, Franța, Portugalia, Olanda și Danemarca pentru a asigura o viață urbană mai bună. Cu o autonomie de 100 de kilometri, vehiculul de 7,49 tone este potrivit pentru a răspunde cerințelor de distribuție pe raza scurtă din oraș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings