378.000 de euro amendă și confiscarea flotei unei firme de transport din Amersfoort

O companie de transport din Amersfoort și actualul manager au fost amendați în total cu suma de 378.000 de euro de  Inspectoratul Muncii SZW pentru 27 de încălcări ale Legii Wav. În plus, camioanele companiei au fost confiscate, relateaza site-ul ttm.nl.

O anchetă a inspectorilor de muncă din Inspectoratul SZW a arătat că compania de transport avea nouă cetățeni străini ce lucrează ca șofer de camion, pentru care nu a fost eliberat permisul de muncă.

În plus, s-a dovedit că firma de transport avea 18 muncitori „necunoscuți”, de asemenea acestia lucrau ca șofer de camion.

Ancheta a arătat, de asemenea, că compania de transport nu are personal în statul de plată și, în timpul anchetei, a împiedicat-o să angajeze șoferi de la o companie bulgară. Anchete suplimentare cu autoritățile bulgare au relevat faptul că această companie si-a întrerupt activitatea de ani buni.

Compania de transport a fost amendată cu 216.000 de euro pentru încălcarea legislatiei in vigoare iar managerul a fost amendat cu 162.000 de euro. În plus, autoritatile au luat măsuri de precauție pentru a se asigura că amenda aplicată poate fi recuperată de la compania de transport prin blocarea conturilor si confiscarea flotei companiei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings