DKV Euro Service asigură servicii complete pentru decontarea noii taxe de drum din Bulgaria (P)

DKV Euro Service este primul furnizor de soluții de mobilitate care asigură servicii complete pentru decontarea noii taxe de drum din Bulgaria

La începutul lunii martie Bulgaria a introdus un nou sistem de taxare bazat pe satelit pentru autostrăzi și drumuri naționale, iar DKV Euro Service, unul dintre liderii europeni în domeniul mobilității, a venit în întâmpinarea clienților și transportatorilor rutieri de marfă cu soluții complete pentru a tranzita rapid și ușor Bulgaria. Astfel, clienții DKV Euro Service pot rezerva foarte simplu unitatea de bord a operatorului de taxare și tichetul relațional prin intermediul platformei de comandă DKV. Cei care aleg unitatea de bord câștigă un plus de lichiditate, pentru că pot plăti taxele de drum după călătorie. DKV Euro Service este singurul furnizor de servicii din România care oferă posibilitatea achizitionării aparatului de bord folosind cardul DKV.

Toate vehiculele trebuie să achite taxe de drum în Bulgaria. Astfel, unitatea de bord este destinată în principal conducătorilor auto cu vehicule de peste 3,5t care tranzitează des Bulgaria. Șoferilor care tranzitează ocazional Bulgaria li se recomandă achiziționarea unui tichet relațional, iar cei cu vehicule de până la 3,5t pot rezerva vinieta electronică prin intermediul portalului de înregistrare DKV, simplu, rapid și la îndemână. Calculul taxelor variază în funcție de numărul de kilometri parcurși, clasa de emisii, numărul de osii, greutatea vehiculului, dacă este camion sau autocar și categoria drumului.

Indiferent de varianta aleasă, DKV vă asigură aceeași calitate cu care și-a obișnuit clienții și partenerii din toată Europa.

Alegeți soluția potrivită!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings