Cum să răcești eficient cabina camionului

Ambianța potrivită în cabina camionului, poate face diferența pe timp de vară. Căldura poate fi îngrozitoare, și climatizarea potrivită este o componentă vitală pentru munca ta. Mai ales dacă ai de parcurs distanțe lungi și ești nevoit să dormi în cabină peste noapte. Dacă va fi prea cald, cu siguranță nu te vei odihni prea bine, iar asta poate duce la oboseală, îmbolnăviri sau chiar accidente. Poți evita aceste probleme, dacă aparatul de aer condiționat este in topul listei tale de lucruri necesare în cabină.

Chiar dacă nu petreci multe nopți dormind în cabina camionului, trebuie să te simți confortabil și pe perioada zilei de muncă.  Fie că petreci ore întregi pe drum, sau ești în oraș în cea mai mare parte a timpului, căldura e căldură. Dacă sistemul de aer condiționat din camionul tău nu funcționează corect, sau chiar deloc, acest lucru poate deveni cu adevărat inconfortabil. O metodă eficientă pentru a asigura răcirea eficientă a cabinei este verificarea periodică a filtrelor aparatului de aer condiționat și schimbarea acestora când acest lucru se impune, a condensatorului și a celorlalte componente. Astfel, vei avea un sistem de aer condiționat care este mai eficient și funcționează pentru o perioadă mai lungă, fără defecțiuni.

Alegerea aparatului de aer condiționat

Sistemele de aer condiționat, indiferent de tipul acestora, contribuie la o călătorie plăcută, confortabilă şi sigură, și te ajută la creșterea productivității, dar și a activităților pe care tu le desfășori. Pe lângă beneficiul clar de confort pe care ți-l oferă, sistemele de aer condiționat sunt o necesitate pentru orice tip de autovehicul.

Există mai multe tipuri de sisteme de aer condiționat, e important să îl alegi pe cel potrivit ție.

Sistemele de aer condiționat staționare, sunt performante, răcesc uniform cabina și îți oferă o ambianță plăcută și confortabilă în cabină. Mai mult, te ajută să economisești combustibil și reduc și emisiile de gaze. Chiar și atunci când ești în pauză, temperatura rămâne constantă. Te vei putea concentra mai bine la drum, și vei fi mai productiv.

Fomcoshop îți recomandă aparatul de aer condiționat staționar Webasto Cool Top RTE 16, Acest aparat actionat de compresor, este preumplut cu agent frigorific și poate fi conectat la bateria vehiculului de 24V. Performanța ridicată combinată cu construcția ușoară și designul plat, îl fac unul dintre cele mai bune sisteme de aer condiționat în staționare de pe piață.

Instalarea în trapa de pe acoperișul cabinei este foarte simplă și te ajută să economisești timp. Componentele de înaltă calitate stabilesc un standard calitativ pentru aparatele de aer condiționat staționare  și îi asigură acestuia o viață lungă, cu cheltuieli minime pentru întreținere. Sistemul de aer condiționat Cool Top RTE 16 reduce timpul de ralanti al motorului și, prin urmare, economisește combustibil.

Beneficii Cool Top RTE 16 24V – 1600W

  • Componente de calitate pentru o fiabilitate și durabilitate ridicate
  • Design bazat pe experiența dobândită în producția de serie
  • Capacitate de răcire excelentă, cu un consum de energie redus
  • Sistem ajustabil pentru unghiul de așezare al compresorului, pentru cabine înclinate
  • Înălțimea mică a aparatului permite încadrarea acestuia sub paravan
  • Instalare simplă și rapidă
  • Ideal pentru camioanele moderne, toate modelele

Poți comanda acest aparat, AICI

Pentru o perioadă limitată de timp, capacul aparatului poate fi  livrat în culoarea camionului, fără niciun cost suplimentar!

O echipă de vânzări profesionistă îți stă la dispoziție cu sfaturi și consultanță la fiecare pas al procesului de achiziție, astfel ca tu să ai garanția că ai făcut alegerea potrivită. Suntem dedicați să ne ajutăm clienții și partenerii în a alege cele mai bune soluții de răcire pentru camioane, și nu numai, astfel încât tu să beneficiezi de un aparat de aer condiționat care să funcționeze la maximul de eficiență, pe tot parcursul anului.

Vezi toata gama de aparate de aer condiționat comercializate de Fomco Shop, AICI
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings