Volvo Trucks repornește producția

Fabricile Volvo Trucks din Suedia și Belgia, care au fost închise de la jumătatea lunii martie, își reiau gradual producția. Reînceperea treptată a producției este determinată de factori precum nivelul de comenzi, capacitatea furnizorilor de a asigura componentele necesare și reglementările privind distanțarea socială pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Pe perioada restricțiilor impuse de pandemie, Volvo Trucks a menținut deschise majoritatea centrelor service la nivel mondial. În România toate cele nouă centre service sunt deschise pentru asigurarea serviciilor de care au nevoie clienții. În plus, a fost asigurat un nivel optim de aprovizionare cu piese de schimb. Cu toate acestea, unitățiile de producție din Europa au trebuit să fie închise de la mijlocul lunii martie, când lanțul de aprovizionare globală a fost întrerupt.

Compania Volvo Trucks va continua să se concentreze pe asigurarea de servicii care să mențină în mișcare camioanele operatorilor de transport de marfă, pentru a putea livra bunuri esențiale, precum alimente și medicamente, care sunt esențiale pentru funcționarea societății.
„Șoferii de camioane, operatorii de transport de marfă și tehnicienii din centrele service au depus eforturi deosebite în această perioadă și este de datoria noastră să îi sprijinim să își continue activitatea”, spune Peter Eriksson, director general, Volvo Trucks Romania.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings