DAF introduce seria limitata XF Unity Edition

DAF Trucks comercializează o versiune unică a modelului XF în toată Europa: Unity Edition. Această versiune specială este foarte bine echipată pentru un confort optim al șoferului. Și datorită contractului de reparație și întreținere standard de 36 de luni, operatorul de transport asigură și cele mai mici costuri operaționale.

Aceasta versiune este disponibila cu Space Cab și Super Space Cab. Este propulsat de motorul PACCAR MX-13, eficient din punct de vedere al consumului, care furnizează 480 CP (355kW). Ediția XF Unity este caracterizată de o livrare specifică țării. Cu culorile naționale împletite prin grilă și drapate peste cabina și oglinzile strălucitoare, nu există nicio îndoială cu privire la baza de acasă a acestui mare camion.  

Ediția XF Unity este personalizata in culorile steagului fiecarei tari. Acestea sunt reflectate în grilă, pe cabina și pe oglinzile Brilliant White. Specificația Unity Edition variază în funcție de piață și include scaunul de lux Luxury Air, salteaua Xtra Comfort de 15 centimetri, sistemul de climatizare, frigiderul mare DAF și sistemul de navigație pentru camioane cu șase boxe. 

Pentru confort maxim la conducere, această edi

ție XF Unity Edition este echipată în continuare cu Predictive Cruise Control și MX Motor Brake.

 

Ediția DAF XF Unity este disponibilă la dealerii DAF din mai multe țări europene. Specificațiile variază în funcție de piață.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings