Cefin Trucks, lider în segmentul vehiculelor municipale, livrează o flotă de 35 Autogunoiere compactoare Ford Trucks către compania AVE Bihor

Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, anunță livrarea unei flote de 35 Autogunoiere compactoare Ford Trucks, cu cele mai noi tehnologii ale brandului integrate, compusă din următoarele tipuri de vehicule:

  • Autogunoiere compactoare cu un volum de 22 mc – 21 unități
  • Autogunoiere compactoare cu un volum 17,5 mc dotate cu spălător pentru  pubele – 4 unități
  • Autogunoiere compactoare bi-volum dedicate colectării selective – 10 unități

Curățenia urbană este foarte importantă în special în contextul actual, fiind astfel un domeniu în care atât operatorii de salubritate precum și autoritățile locale caută soluții eficiente, durabile, care integrează cele mai noi tehnologii în domeniu respectând și normele europene în vigoare. În acest sens oferta Ford Trucks în segmentul vehiculelor municipale este una foarte competitivă, care aduce valoare adăugată clienților săi, menținându-se în topul alegerilor principalelor companii din domeniu, ca lider în vânzările din segment din anul 2018 până în prezent.

“Suntem mândri să fim primul distribuitor care livreaza în România un produs precum Autogunoierele compactoare bi-volum dedicate in principal colectării selective, având în vedere normativele europene în vigoare, care impun operatorilor în domeniul salubrității aceste tipuri de servicii. Ajutăm astfel la eficiența operațiunii de colectare a deseurilor, având în vedere că se poate folosi un singur vehicul pentru colectarea selectivă (fracție uscată și umedă simultan). De asemenea, ajutăm la creșterea profitabilității clienților noștri prin costuri de utilizare și mentenanță mai mici. Mulțumim partenerului AVE Bihor că a fost pionier în introducerea acestei tehnologii în România, ca de altfel în multe alte proiecte inovatoare pe care le desfășoară.”  a declarat Virginia Maftei, National Sales Manager Specialized Vehicles.

Zoltán Kovács – Director General AVE Bihor, despre parteneriatul cu Cefin Trucks, aflat la început de drum:

“Am cerut oferte de la mai mulți producători și distribuitori, iar la Ford Trucks am ajuns din două considerente: unul a fost prețul competitiv și celălalt a fost termenul de livrare. Ne-au asigurat că se pot încadra și pot livra camioanele, în perioada noastră de mobilizare de 90 de zile.

În total avem 38 de camioane de la Ford Trucks, 3 au fost cumpărate anul trecut și restul de 35 au fost contractate anul acesta fiind toate livrate. Camioanele sunt noi, sunt mai performante – față de cele care sunt Euro 3, Euro 4, vechi de zece ani – se comportă mult mai bine, au un consum de combustibil mai redus, și, fiind noi, nu necesită la fel de multă mentenanță. Acestea sunt considerente importante în condițiile în care mașinile noastre fac 100-120 de kilometri pe zi. Avem încredere într-un parteneriat bun și de lungă durată.”

“Ne bucurăm de rezultatul obținut în segmentul vehiculelor municipale, acela de a fi lider de piață în România, în al treilea an consecutiv, datorită partenerului nostru Cefin Trucks, alături de care realizăm produse personalizate pentru clienții nostri. Ford Trucks oferă cele mai bune soluții pentru a răspunde nevoilor companiilor de utilități publice și ale altor clienți, cu o experiență de peste o jumătate de secol și cu capacități de dezvoltare dinamică a produselor, care ne permit să ne îmbunătățim continuu produsele pe baza părerii obținute de la clienții nostri. Vom fi alături și vom împărtăși greutățile cu AVE Bihor și sunt sigur că acest parteneriat va fi unul prosper și de succes pentru ambele părți.” Koray Kuvvet, Managing Director Eastern Europe & Balkans at Ford Trucks.

Cefin Trucks este lider de piață în comerțul de camioane rulate și, astfel, le poate acorda clienților săi prețuri de cumpărare și tranzacții foarte competitive, în ceea ce privește valoarea adăugată serviciilor financiare venite odată cu vânzarea de camioane noi. Toate vehiculele Ford Trucks livrate în România sunt echipate cu sistemene de monitorizare GPS oferite de grupul Viasat.

Rețeaua de service in continuă expansiune este de asemenea o valoare adăgată parteneriatelor cu cei ce aleg pentru flota lor vehicule comerciale Ford Trucks. Cefin Trucks le oferă clienților săi un set complet și competitiv de servicii post-vânzare, prin cele 19 centre de reparații din România, aflate în București, Brașov, Deva, Arad, Constanța, Craiova, Bacău, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timișoara, Sibiu, Odorheiu Secuiesc, Cluj, Pitești, Ploiești, Galați, Turda și Piatra Neamț. Cu peste 18 ani de experiență în reparații pentru camioane și remorci, efectuăm reparații complexe de mecanică, electrică și tinichigerie pentru toate tipurile de vehicule și semiremorci.

Ford Trucks – evoluţie accelerată pe piaţa românească

Luna mai 2017 a marcat o etapă importantă în evoluţia companiei, prin lansarea oficială a activității de importator Ford Trucks.

În primul an de activitate, Cefin Trucks, în calitate de importator și distribuitor al Ford Trucks, a înregistrat vânzări de 157 de unităţi (1% pentru segmentul de transport, 17% pentru segmentul de construcţii și 7% pentru segmentul de vehicule specializate), cu o cotă de 2,36%.

În al doilea an, compania și-a îndeplinit și depășit obiectivul stabilit, surclasând deja, în semestrul al doilea, doi competitori cu o prezenţă tradiţională pe piaţă. Numărul unităţilor vândute s-a dublat, ajungând la 357, iar cota de piaţă la 4,1%.

Vânzările au crescut și mai mult în 2019, cu peste 555 de unități livrate și o cotă totală de piață de peste 8%, cumulând in noiembrie 2019 un total de peste 1000 de unități Ford Trucks. Datorită lansării F-MAX, un vehicul perfect potrivit pentru transportul internațional, Cefin Trucks intenționează să-și mărească cota de piață în segmentul respectiv, unde potențialul de creștere rămâne foarte ridicat. Cefin Trucks mizează pe păstrarea poziției de lider în segmentul Construcții și Vehicule municipale în 2020. Tot în 2020, Cefin Trucks și-a extins rețeaua de service, ajungând la 19 centre service in România, adăugând la o dimensiune multibrand a acesteia, prin inaugurarea serviciilor de reparatii Ford LCV in centrul din București.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings